Atsakymai

  1. 9

    i mamas rukancias normaliai ziuriu,nu aisku kai ruko gatveje tada nea negrazu,bet ypac negrazu,netgi slykstu ziureti i besilaukiancias mamas...as pati rukau,bet kai pastojau,ta pacia minute meciau ir kol maitinau nerukiau,bet dabar vel rukau,bet ne gatveje aisku:)mes su vyru vis planuojam mesti,bet dar planuojam:))

    dzionike

  2. 9

    Jei rūko ne prie vaikiukų tai pati save nuodija. O kurios rūko prie vaikelių, o dar jei kambary tai čia jau mamos su "diagnoze".

    editukas

  3. 9

    As esu tokia parukancioji ir man delto labai nesmagu. Nors mieste irgi matau mamyciu su vezimeliais ir cigarete, bet pati kazkaip viesumoje prie vaiko stengiuosi nerukyti arba uzlisti i koki kampa, kad kuo maziau akiu mane matytu. O mesti taip sunku ir kartais net nesinori, kas man ir paciai keista. Vyras saunuolis, jis mete.

    Agne

  4. 8

    manau tai kiekvieno zmogaus reikalas, taciau prie mano vaiku tegu nebando...

    neringa1981

  5. 7

    Linela, taip tik atrodo, kad jeigu jau per nestuma nerukei, tai ir naudokis proga ir nerukyk, bet tas iprotis vistiek niekur nedingsta, jis grizta kai kuriems zmonems su nostalgija, kai kuriems tai neatsiejama gyvenimo dalis. manau, nerukantieji nelabai gali ta suprast. As neteisinu rukanciuju, bet ir nesmerkiu.

    Agne

  6. 7

    na, nee, man dar diagnozes statyt nereikia, turiu proto ir prie vaiko nerukau, jam mano nuodu uostyt nereikia, o kai laukiausi tai irgi stengiausi nerukyt, nebent tik kokia 1 i kelias dienas ir tikrai tuo nesididziuoju.

    Agne

  7. 6

    nerukau ir nieko pries pries rukancias,isskyrus toki atveji kaip maciau nescia moteriske su vestuvine suknele,pilvukas didokas,kokiame 7-8men.ir cigarete dantyse dumeli traukia,fui kaip slikstu buvo ziureti.

    staponkute

  8. 6

    hmm kaip cia pasakius,kai pagalvoji koks skirtumas ar mama ruko uz kampo ar viesai prie visu vis tik ji ruko-o vas ir pati esu tokia kaip sakant vakareliu rukale, ir tikrai pasiilgstu tu minuciu su vyno taure ir cigarete draugaiciu kompanijoj, kol dar maitinu sau to neleidziu bet jauciu ilgai netversiu nes savo gyvenimo budo neketinu atsisakyti :)

    simonukas

  9. 6

    mane ypac piktina tos mamos, kurios po gimdymo vel pradeda rukyti.. Kam? jetau, naudokis proga, kad tokia didele pertrauka buvo (nestumo metu) ir nerukei, kam vel pradeti.. juk visos zinom kaip sunku mest rukyt, ypac pirmuosius men.
    o tas rukymas nieko gero neduoda - tik savotiskas psichologinis atotrukis nuo problemu ir saves, minutes radimas laisvo laiko sau.. ir daugiau kenkia tiek sau, tiek aplinkiniams

    linela

  10. 6

    vos tik pastojus meciau rukyti ir kuo toliau tuo sunkiau darosi. Bet kol laukiuosi ir maitinsiu vaika tikrai nerukysiu o gal paskui ir visai ir net nepagalvosiu apie tai. Pati nieko pries neturiu pries rukancias mamas, svarbiausia, kad kai laukiasi ir maitina nerukytu ir aisq prie vaiko.

    Benikiux