• 36ats.

    Ar prieš dėdamos į skalbyklę vyro, vaiko drabužius, peržiūrėt kišenes??

    Aš dažniausiai peržiūriu, o šiandien pamiršau.. Gaila, buvo truput pinigėlių pas vyrą džinsuose.. Taip pagailo..

    JorkaileKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    savo ir vyro taip,bet vaiko ne,nes dar nieko kisenese nesioja:)

    Fantazija

  2. 6

    perziuriu visada,o karta pamirsau tai 10lt issiskalbe,bet nieko isdziovinom ir isleidom.Vyras megejas ,kai skalbiasi savo darbinius drabuzius,kazka palikti,tai atsuktuva,tai dar koki"biesa"

    ruta26

  3. 5

    kisenes visada patikrinu, kad nebutume ka nors palike. Nes pazystama isskalbe drabuzius o ten buvo palike metaliniu centu tai skalbimo masinos bugna sudraske jie.

    tete

  4. 5

    o taip kazkury karta nepatikrinau tai ir isskalbiau 100svaru,bet nieko isdziovinau ir vistiek panaudojom pinigus:) jis vis megsta poalikti daiktus ar dar ka kisenese...

    mila1

  5. 5

    ne..tiek sunus,tiek vyras iprato pries dedant rubus skalbimui,kisenes issikraustyt.

    musiukas007

  6. 5

    jo visa laika kai skalbiu patykrinu kisenes...

    Dhany

  7. 5

    Vyro,tai stengiuosi perziureti,o savo ir vaiko ne.Nors vaiko jau ir reiktu,nes buna,kad isskalbus randu kazka kisenytese :)

    pavasarinuke

  8. 5

    Vyro nežiūriu, nes jis pats visada apsitikrina prieš dėdamas į skalbenkę, vaikas didysis irgi išsikrausto kišenes, o pas mane rūbų labai mažai su kišenėm:)

    iinnggaa

  9. 5

    Aš niekada nepamiršiu kai sesers vyras jai neleisdavo tikrint kišenių,tai taip vieną kartą išskalbė teises.Nuo to laiko net prašyavo,kad patikrintų...:)

    Nojukas

  10. 4

    visda patikrinu tiek savo tiek ir vyro kisenes. Vyras megejas palikti centus ar bilietelius miestiniams autobusams o pas mane dazniausiai randu vienkartiniu nosinaiciu

    ginnta