• 8ats.

    Manoji mergyte (1,9 m) daznai kraustosi i mano lova (tiek per pietu miega, tiek nakti). Lovyte sujungta su musu. Anksciau taip nebuvo, tik dabar va savaite laiko trunka jau. Gal kam irgi panasiai yra? kaip elgiates?

    linelaMiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Gal atsirado kokiu pasikeitimu Jusu namuose ar gyvenime, kad mergaitei norisi buti arciau Jusu? O gal siaip daug ispudziu. Vaikams taip buna - kad pasijaustu saugiau, keliauja i teveliu lovytes. Jei jau karta ji miegojo savo lovyteje, tas vel pasikartos. Tik reikia islaukti, apgaubti mergaite rupesciu, svelnumu, o patiems apsisarvuoti kantrybe. Gal padetu pries tai rasiusios mamos patarimai.

    Loreta

  2. 3

    mano vaikutis dar maziukas.mes neturime tokios problemos,nes kudikelis savo lovyteje(ne sujungtoje) miega nuo dvieju sav.
    O jus nenoretumete po truputi pabandyt migdyti mergyte atskirtoje loveleje.Is pradziu diena,o veliau ir nakti.Pabandykit papuost lovyte,itikinkit,kad jos lovele kazkuo ipatinga.Esu maciusi programa per tv apie tai.Tai tikrai veiksmingas budas.Linkiu dideles sekmes;)

    rimrem

  3. 2

    mūsų šešerių dar nori iš vakaro į lovą įsirangyti, nori dėmesio. o būdama tokio amžiaus kaip jūsų mergytė, visada pas mus užmigdavo, poto perkeldavome į lovytę. niekaip negalėjome atpratinti, tad lovytę išnešėm, nupirkom jai naują lovą, kurią pati išsirinko ir paaiškinom, kad ji tos lovos savininkė.tai suveikė, tik reikėdavo pasaką pasekti, ir iki šiol dar sekam. jei dar negalvojate pirkti naujos lovos, pabandykit naują žaislą nupirkti, bet gal tegul pati išsirenka. prieš tai paaiškinti, kad jis saugos ją lovytėje ar pan. manau nereikėtų leisti dieną žaisti su nauju pirkiniu, ryte atsisveikinus paslėpti žaisliuką. ji turi suprasti, kad jis tik miegant su ja būna. sėkmės

    Julanta

  4. 1

    pas mus tas pats berniukas miega tarp musu ir megalim mes ji perkelti i lovite pradeda verkti tik tarp musu miega nzn ka dariti

    kazenka

  5. 1

    Mes turime ta bedele taip pat, tik gal dazniau naktimis. As manau kad vaikutis nakti atsikloja ir susala tai prabudes iskart lenda pas mus i lova, jei gerai apklostai arba keliesi nakti apkloti, tai ismiega iki ryto.

    jurgitux

  6. 1

    Ir pas mane tokia problema atsirado. Bet pas mus gal del to, kad nenori jau miegoti savo lovyteje. Tai dabar galvojam nusipirkt reikia jau normalia lova. Tik viengule

    kristinuteee

  7. 1

    Pas mus irgi panasi situacija. kai vaikas ismoko vaiksciot ir islipt is savo lovytes tai jis beveik kas nakti atsibunda ir patyliukais ateina pas mus, o tada jau pyksta, saukia, jeigu bandom vel ji atgal i jo lovyte nunest, tai nakti baigiam miegot trise. Bet as kazkaip labai nepergyvenu, palauksiu, kol dar biskiuka paaugs ir daugiau protelio tures, o tada jau sugalvosiu kokia nors gudrybe. tai tiek tegaliu patarti.

    Agne

  8. 1

    Tai va, kad mano mazyle nakti kazkaip pradejo prastai miegot, daznai saukia mane, o atropojant pas mane, sako "salia, salia" (salia nori atsigult). Gal is tiesu toks laikas jautrus.
    bandziau lovyte atitraukta nuo musu laikyt, tai ji iskrenta is lovos. tai dabar neatitraukineju..

    linela