Atsakymai

  1. 3

    Stengiuosi nekreipti demesio,laukiu kol praeis oziukai.Kartais tenka ir demesi kur nors kitur nukreipti(tai dazniausiai daro mociute),tada vaikas pamirsta oziukus ir vel galim normaliai bendrauti:))

    vitalijus

  2. 3

    man buvo su vyro sunenu problema kai priziuredavau uzsispirdavo ir neina, arba sedi ant zemes ir verkia, tada bandziau paeiti toliau ir laukti kol pats ateis, sakydama kad jo oziukai nebaisus. bet veiksmingiau buvo tai kai nekreipiau demesi ir pradejau zaisti, sakau matai ta sulpa a sji pirma pasieksiu ir begu, pirma karta pasimete, bet ejo is paskos, paskui jau pats bego kad mane aplenktu.

    wiktoriuke

  3. 3

    Islieku rami,stengiuosi nukreipti demesi kazkur kitur

    ruta26

  4. 2

    Na maniske taip nesielgia,bet jei taip padarytu,tai parnesusi i namus truputi uzmesciau i kaili su kokia rykstele.Zinotu,kad taip elgtis negalima.

    pavasarinuke

  5. 2

    niekaip.imu ant ranku ir nesu.nustos verkti,kai tik pamatys ka idomaus.tik kad maniske negriuna mano.

    axom

  6. 1

    Pastoviai tokia problema kai reikia is lauko eiti namo,tai tetis eina pasiimti,su juo verkia bet eina,o su manim sedasi ant zemes ir klykia nesavu balsu.Kai dar nestumas buvo mazas,tai emiau ant ranku ir nesiau namo,ten issirekia ir eina miegoti,o dabar jau visada vyras eina,nes man jau sunku ja nesti,pilvas jau didelis,todel bijau del antro vaikelio.

    Jolka123

  7. 1

    nesu per prievarta namo ir viskas

    Jorkaile

  8. 1

    dar taip nebuvo, mums 1.7m. bet būna pradeda zysti ir įsispiriąs stovi. Tada pradedu iš jo juoktis ir sakau greit bėk, nes pagausiu, užkutensiu. Na po kol kas sekasi gerai, tad ir bėgiojam, kai užsiožiuojam :)

    kretute

  9. 1

    na pirma stengiuosi pakelti ir ramiai pkalbeti, jei tai nepadeda atsistoju ir einu po truputi, o jei ir tai nepadeda tada pasikisu po pazastim ir nesuosi, o kartais ir per subiniuka gauna:)

    VilijaPovilioniene

  10. 1

    man buvo parduotuveje parode ozius parkrito ant zemes ir bliauna(isterija prasidejo) bobutes komentavo oi koks tas vaikas,oi kokia mama jog nesusitverko su vaiku,o as apejau aplink kasas vaika matau o jis manes ne pabliove truputi ziuri mamos ner bega ten bega sen nemato,o viena pardaveja sako viskas tavo mamytes neber,tai vaikas is vis supanikavo,islindau as tai pribego isigandes padave ranka ir jokiu isteriju nekilo,ir daugiau bijojo parduotuveje kelti "'bangas'' :)

    NORFA