• 26ats.

    Kai vyras išvykęs į užsienį...Kaip tai ištverti?

    Šiandien išleidau vyrą į Norvegiją dirbti.. Ar įmanoma išlaikyti tokius pat malonius santykius, ar jausmai neatšąla..?

    saidileJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as neisleisciau ne uz ka.. viena kart isvaziavo vyras mano i anglija menesiui, daiktu musu parvest ir susitvarkyt keliu reikalu..
    kosmaras buvo :) nuo ryto iki vakaro nepaleidau telefono o sask atejo ohoo ho..
    kai gryzo pasakiau kad viskas, buvo paskutinis kartas kai kazkur isvaziavai be manes taip ilgam :)
    jis pritare kad nesamone but atskirai ir net minciu neturim kazkur vaziuot atskirai..

    korsakiene

  2. 2

    imanoma tik reikia stengtis...mano draugas buvo isvykes dar kai studijavau td taip sunku nebuvo nes man buvo daug linksmybiu studentiskas gyvenimas...kita kart isvyko kai laukiaus bet labai trumpam nes buvo sunkus nestumas todel gryzo but su manim. sunkiausia buvo kai isvaziavo tik gimus vaikeliui po dveju sav. tada ir vaikas pasikeite labai depresavo veziau ir pas gydytoju keli patvirtino ta paty vaikas jaucia ir kol tetis grys taip jau bus. dabar gryzo pabuna su mumis pora menesiu ir vel isvaziuoja bet jau paskutini kart nes nebenori nei jis nei as abiem sunku. o jam sunkiau nes as tai su vaiku namiskeis o jis vienas jam tikrai labai sunku. rasineja kiekviena diena gryzus biski pykomes nes buvo pakrike nervai jam labai depresavo verke dabar jau pagerejo. aisku jei nuolat gyvenant atskirai tai islaikyt idealius santykius nera lengva bet jei taip keleta kartu tai tikrai imanoma tik reikia pasistengti. mes daug bendraujam vis pasakoju ka veikiam su vaiku kur vaziuojam ka jam perku, jis ir raso ka gero mate ka vaikui pirks ir pan. svarbiausia yra bendravimas ir pasitikejimas

    Anonimas

  3. 2

    Įmanoma,tačiau kai ilgiau nematai gali atsirasti neturėjimas apie ką kalbėti.Ir kai grįš iš pradžių sunkiau bus,o paskui vėl viskas susitvarko.O bendravimas pasikeičia.

    aidaS

  4. 2

    priklauso nuo jūsų abiejų, vieniems santykius pavyksta išlaikyti šiltus, o kiti per laiką atšala.

    Lulu

  5. 2

    mano vyras jau 5 metai vazyneja i uzsieni,pradzioj dirbo svedijoje,o dabar jau trys metai norvegijoje.pati pradzia ir yra pati sunkiausia,nes esi priprates visada buti kartu,o cia taip staigiai isvyksta mylimas zmogus 3men.tuo metu maniau pulsiu i depresija,ko tik neprisigalvojau,kad ir kita susiras ir t.t.bet po to suvoki,kad isvaziavo tam jog mums butu geriau.stengiausi nebuti viena namie,tai pati kur su dukryte iseidavau,tai pas mane kas ateidavo,uzsiimdavau kazkuo ir net nepajusdavau kaip bega laikas :) siandien man jau lengviau,nes per tiek metu pripratau,ir zinau,kad taip turi buti,nors vis dar nubraukiu tas skaudzias asaras islydint :) tikiuosi ir tu priprasi,nes jis isvyko uzdirbti pinigu seimai,tuo labiau kad meile irodyta su kaupu,daugiau pasitikejimo! ;)

    kukuska

  6. 2

    o jausmai tikrai neatsala..santykiai,kaip tik tampa tvirtesni,aisku tuo atveju,jei liguistai negalvoji- o jei?o gal?

    musiukas007

  7. 2

    manasis taip pat norvegijoj,jau beveik du menesiai.pradzioj galvojau,kad issikraustysiu is proto,pasilikus viena su vaikais.budavo eini,ar darai ka nors ir nei is sio apsipilu asarom.bet,kaip tu,kad sakai savo meile yra rodes su kaupu,tai kaskiek aprimau.zinau,kad ir jam ten sunku.save pradejau suimt i rankas nuolat sau primindama,kad isvyko ne del saves,o del seimos.kad nieko mums netruktu,ir pats tai primena.kaskaip apsipratau su ta vienatve tokia,zinau,kad grys ir vel busim kartu.yra vaikai,jie kaskiek uzpildo ta tustuma.

    musiukas007

  8. 2

    Buvo. Metus dirbo. ZInai, kad reiki ir istveri. Atsirado vaikeas, tai veiklos yra :). Niekas napasakys, ar neatsals jusu santykiai. reikia abieju pasitikejimo, noro, bendravimo ir t.t. ziurint i kur vystosi santykiai - mes visad galvojom, kad susitiksim pas ji, ir aciu dievui, kol kas issipilde. kuriam laikui, kas kiek matysites ir t.t. kaip daznai kalbesit.

    reda83

  9. 2

    Žinoma,kad negalima jaudintis ir galvot apie tokius dalykus.Turi tikėti ir pasitikėti savo vyru,jam tikrai reikalingas tavo palaikymas...

    Nojukas

  10. 2

    Jei yra apibusė meilė ir besąlygiškas pasitikėjimas ir palaikymas vienas kito, tuomet viskas gerai,Tik nereikia pasiduoti blogoms mintims, o galvoti apie geriausią...

    Nojukas