Atsakymai

  1. 6

    as tai uz vaikstynes, nes kaip mano vakelis rankinukas.. tik ant ranku visada, tai man vaikstyne labai pagelbes.. tiesa girdejau ir as kas iskraipo, bet juk nesodinsi maziuko ten visai dienai.. as manau viskas ce gerai, ne vienas vaikas su vaikstyne uzauges ir nieko.. tuo labiau kad leliukam jose patinka

    kristale

  2. 4

    Vaikstyne turi ir pliusu ir minusu,kaip ir daugumas dalyku.Nemanau,kad valanda per diena labai jau pakenktu.
    Bet mes tai turbut nepirksim,nes labai jau pas mus mazai vietos....

    rimrem

  3. 3

    as irgi nesutinku su nuomone kad vaikstynes kenkia. jei vaikucio neziuresi tai taip pakenks. manoji jau pora menesiu su vaikstyne laksto, dedu gerus batukus ir kojyte stabiliai stovi.

    ausra2

  4. 3

    mano mergaite nuo 6 men buvo vaikstynei, 11 men pradejo vaikscioti, dabar 8 metai, niekados neturejom problemu del kojyciu.visada dejau batukus gerus ir viskas gerai su tom kojytem.pusesere neikarto vaiko nesodino i vaikstyne, o vaikucio kojyte klisos, ir eina i masazus, stato blogai pedutes, 1.metas1menuo, dar nevaiksto.va ir jum pavizdys.
    suneli isodinom 8men ir va viskas gerai, vaiksto, viskas gerai su kojitem.as tikrai netikiu tokiais dalykais kad jos kenkia vaikuciui.cia priklauso nuo kiekvieno vaikucio.kitam ir be vaikstynes krypsta kojytes.

    ievutek

  5. 3

    Mano vaikštynėje pabūna ne daugiau 10 min., paskui jai pačiai nusibosta. Kad bus problemų vaikščioti dėl vaikštynės, tai tikrai man atrodo tai nesąmonė. Tiesiog reikia laiku pstebėti, kaip vaikutis deda kojytes būdamas jose. Visą laiką avėtų batukus su tvirta užkulne, tada ir kojytes statys normaliai.

    O jeigu pažiūrėtum per paiešką "vaikš", tai laaaaabai daug atsakymų, pasisakymų, straipsnių šia tema atrastum:)

    elegancija

  6. 3

    as irgi girdejau, kad nera labai sveika, bet daug kas naudoja... sako, kad ir vaikutis tada veliau ismoksta savarankiskai vaikscioti... manau, kad nepirksim savo merginai

    Ausrute

  7. 2

    turim,bet nenaudojam,kadangi vaikui nepatinka,nors ten visokiu zaidymu yra,bet nepadeda.

    vinipukas

  8. 2

    mano abi lakstė su vaikštukais ir joms patiko, abi pradėjo savarankiškai vaikščiot 12 mėn., tai mažiui irgi palikau tegu palaksto, o kad kojas iškraipo tai nemanau

    auvilė

  9. 2

    mano mazyle buvo vaikstyneje dedavau batukus tikrai kojytes nekreivos :) saikingai leiskit vaikuciui vaikstynej vaiksciot irviskas bus grai . pvz manoji net nesliauziojo labai mazai ir 9 men pradejo vaikscioti pati :)

    katikee

  10. 2

    Tikrai jau labai daug nuomoniu del tu vaikstyniu...musu mergina tokia judri, tai manau , kad ir be vaikstynes apsieisim:))

    raimoskyte