Atsakymai

  1. 2

    mat kaip pigiai, as per interneta uzsisakinejau jau pries 3 metus tai net per 300Lt mokejau is 7daliu komplekta..

    vejune

  2. 1

    Užsakinėjom pas tokią pažįstamą pasiūt - išsirinkom patys medžiagas, tai kainavo 230lt

    Jorkaile

  3. 1
  4. 1

    Aš taip pat UŽ pasiuvimą :) Nusipirkau medžiagos Gariūnuose, yra specialiai vaikišku NEREAILIAI GRAŽIŲ medžiagų, nebrangiai. Tai pasiuvome į lovytė komplektėlį (apsaugėlę taip pat, pirkau paralono mažą gabaliuką) ir dar krūvą paklodėlių medvilninių į pledukus, įvairių spalvų ir dydžių :) Išėjo daug pigiau ir pagal mūsų norus plnai atitiko :)

    oliana

  5. 1

    gariunuose komplekta 6 daliu uz 100Lt pirkau :) ir cia buvo pries du men

    Adri

  6. 1

    gariunose pirkau 5 daliu 120 kainavo numusem iki 100lt :)))

    lolita24

  7. 1

    Na va kaip tik siuvausi pas vieną moterį,tai pusinė apsaugėlė 50 lt,visi užvilkimai kainavo irgi 50lt.Išsirinkau kokių noriu ir pasiuvo,net labai greitai.Šiaip manau naujų gali rasti internete ir kas siuva ir kas jau parduoda pasiūtus ir tikrai nebrangiai.Mes už visus pataliukus,t.y. kaldrukę,pagalvėlę,apsaugėlę,užvilkimus ir baldakimą mokėjom du šimtus su viršum,nes būtent tokie mums labai patiko.

    aidaS

  8. 1

    as bazeje pirkau visa komplekta,tai mokejau netoli 200 lt.

    marinaaa

  9. 1

    Daugiau nei pries metus pirkau Gariunuose stova baldakimui (20 lt), pataliukus - koldryte, pagalvyte, ir komplektukas, bei baldakimas, bet ne medziaginis, o kaip tokia uzuoaida, man ji grazesne, bet ir brangesne, apsaugeles pusines per visa lovyte ir tokie 3 kaspineliai, papuost lovyte, tai mokejau uz viska 180 lt.

    reda83

  10. 1

    tikrai labiau apsimoka pirkti visa komplektuka iskart nei atskirai,nes as kai pirkau vien kaldryte ir pagalvele mokejau apie 70 kazkur,o uzvalkaliuku komplektukas 30 lt.mum baldakimo ir apsaugeliu nereikejo,bet visas komplektukas tai kiek ziurinejau kainuoja apie 120,aisku kainu yra visokiu

    masiniuke