• 6ats.

    Mano suneliui 1,6 men ir yra labai prisirises prie manes nepaleidzia niekur is akiu ar galima kaip nors atpratinti, kad nebutu sunku palikti kitiems priziureti.

    Egle01VaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Zinok maniske lygiai tas pats:)) Sitas dalykas turetu buti isaugamas,tik aisku,kai reikia palikti vaika dabar kam kitam,tai jau problema.Belieka tiketis,kad paskui bus geriau:))

    vitalijus

  2. 2

    aš panašiai klausiau nesenai, nes mano mergaiė lygiai tokia pati prisirišusi. tai dauguma tik patarė, džiaugtis kad prisirišęs vaikas :( buvau keletui val palikusi pas mama, tai ji vis verkė ir bėgo link durų, pamiegojus vėl prie durų, nes matė kad pro jas išėjau. manau nieko nepadarysim. su laiku atpras.

    Lulu

  3. 2

    bendraukit su giminem daugiau ar draugem,kur turi panasaus amziaus vaiku

    ruta26

  4. 1

    kad tikrai nieko keisto, maniskiai abu tokie buvo

    Jorkaile

  5. 1

    bukit tarp zmoniu, bendraukit su draugais, giminemis, o ne apsiribokit tik buvimu dviese. vaikai uzauge tarp zmoniu ivairoves buna drasesni ir laisvesni, tai tiek neprisirisa prie vieno zmogaus. pas mus daznai lankosi sveciai, patys irgi daug kur lankomes, tai sunui nera laiko kada tupeti mamai po sparneliu :) tai kai ir palikti reikia nera tokios baimes.

    romantike

  6. 1

    patarciau palikti nuo mazens vaikucius ''pasaugoti'' kitiems.ns vaikas jei visad salia mamos,jis ir pripranta.patikekit kai reikes i darzeli vesti bus ir vaikui,ir mamai asaru.sakau is karcios patirties

    raimike