• 28ats.

    Noredamos įsigyti kokį naują rūbą,ar lengvai randate tai,kas jums patinka ir tinka?Atrodo rūbų pilnos parduotuves,bet kai reikia ką nusipirkti,tai - tikra tragedija...Ar cia man vienai taip,ar ir jums taip buna???

    vitalijusApsipirkimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    man tai dazniausiai taip buna kai nieko nereikia matai visko ir tas grazus ir tas o kai reikia nusipirkti tai is vieno karto nieko nerandu :)tada susinervinu ir einu kita diena:)))

    simka

  2. 3

    P.S.as kaip ir inga esu svarstykles,kai reikia ka pirkti tai ir svarstau neissirenku,tai ir isvedu visus is kantrybes:)))

    laimaa

  3. 3

    Na panasi problema pas daugeli moteru,manau.Man ir sunkus reikalas kazka issirinkti,tada pusdieni praleidziu turguje,kol kazka issirenku,o dar tie matavimaisi tai oi kaip pavargstu

    ruta26

  4. 3

    man tai taip pat sunku su rūbais, nes parduotuvėse dauguma ant mažų ir labai kūdų. o aš kai aukšta - tai dauguma ir trumpi būna. Manau čia kiekviena moteris turi tokia problemą.

    Lulu

  5. 2

    tai čia daugeliui taip. aš irgi atrodo matau daug gražiu rubeliu, o kai einu pirkt vis atrodo kad netinka,

    IlonaP

  6. 2

    man ta pati beda..zinau ko noriu,issiruosiu apsipirkt,pereinu visas pardas ir grystu nieko nepesus.

    musiukas007

  7. 2

    Man dazniausiai buna kai reikia nusipirkti ruba kokiai nors progai nieko nerandu, niekas netinka. O kai vaikstai eiline diena po parduotuves atrodo kad simta tu rubu issirinktum. Esu labai isranki, bet kokio skuduro neperku.

    kvapni_feja

  8. 2

    Deje ne tau vienai taip nutinka

    Mazute

  9. 2

    taip turiu ir as tokia problema.ilgai renkuosi kol nusprendziu...nepirkti, nes niekas nepatinka istikruju...taip, parduotuvese pilnos lentynos, bet kai reikia issirinkti ner ka.siaubas kazkos.su batais dar baisiau.plysta kaip kojines arba po pirmo lietaus ismest galima.ot laikai uzejo.ka!?ot prigamino!!!!

    raima

  10. 2

    as tai sunkiai nusiperku koki ruba,jei man patinka,tai dazniausiai buna mazas,dazniausiai per krutine neimaunu ar neuzsegu.

    laimaa