• 10ats.

    Skyrybos,Skaiciau cia nemazai yra susijusiu klausimu.Bet vienoj vietoj raso,kad nebutina kreiptis i advokatus,nes jie tik pinigus lupa.Tai kur pirmiausia reikia kreiptis,norint skirtis?

    jurraaTeisiniai klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Skyrybas dariau per skyrybu centra.Jie tik paruose dokumentus.Ne kazin koks darbas ,bet pinigai nemazi.Turejau dar imti privatu advokata atskirai,nes buvo problemu su vyru.Skyrybos man kainavo dvigubai.Jei nori pigiau,eik pati i teisma ir paruosk pati dokumentus.Tai irgi yra imanoma,tik reikia buti rastingai ir moketi tinkamai formuluoti viska.O padavusi i teisma,lauksi...Jei turi vaikeli,bus atsiusti pareigunai is vaiku teisiu tarnybos.Tikrins tavo ir tavo vyro gyvenimo salygas.Jei numatai,kad skyrybos bus komplikuotos,sunku bus irodyti kalte,tuomet samdykis advokata.O jei viskas paprasta-pati paduok dokumentus del skyrybu.

    vilem

  2. 1

    juk pati dokumentu nesurasysi.susirandi advokata,jis paruosia dokumentus ir issiuncia i teisma.jeigu noresi,kad advokatas dalyvautu teisme,mokesi jam papildomai.

    loreciukas

  3. 1

    Reikia advokato,jis paruošia dokumentus,o jei viską gražiai su vyru sutariat,pasidalinat,galit net į teismą neit,be jūsų išskirs.

    aidaS

  4. 1

    vilem tau gana pilnai atsakė, bet pačios situacijoj samdyk advokatą.Bus tau paprasčiau, greičiau ir naudingiau. Be advokato gali ne visas savo teises apsiginti ir naudą išsikovoti. Jei esi Šiaulių apskrity,galėčiau rekomenduot gerą advokatą

    labirinta

  5. 1

    Jeigu yra koks pavyzdys,tai gal ir pati parasyciau,juk vistiek reikia zinoti ka rasyti.O kalte gal ir neturetu buti sunku irodyti,pagrindine priezastis gerimas be pertraukos.Tik zinau,kad geriau tokiu atveju tureti pareiskima is policijos,kad smurtauja ar panasiai,is vaiku teisiu.Tada yra daug lengviau.

    jurraa

  6. 1

    pazistama kaip tik tvarkosi skyrybu reikalus,tai tik per advokata geriausiai.Skyrybu centrais nesizavekit,nulupa didelius pinigus ir dar uzvilkina visa procesa

    ruta26

  7. 1

    Tai va,man ir idomu.Gal atsiras mamyciu,neseniai turejusiu tokiu reikalu.Zinoma,galima kreiptis ir i advokata,ir i skyrybu centra.Bet gal kartais yra pigesniu budu.

    jurraa

  8. 1

    as manau kad siuo atveju butinas advokatas,nes jis suraso visus dokumentus ir perduoda i teisma.

    sandradan

  9. 0

    as visai neseniai ruosiau visus dokumentus, kreipiausi i skyrybu centra, ten uz dokumentu suruosima ir pateikima teismui paime 400 lt.

    Doviliuke

  10. 0