Atsakymai

  1. 7

    tikrai nebusiu plika nuo tokio anoniminio recepto ???

    kristale

  2. 7

    nu tu rimrem prajuokinai :)))))) pas mane tai ne tik sepetys, bet sian kai pamaciau vonia tai issigandau... galvojau uzsikims ten ta skyle vonios, nusiemiau svarka o jis visas plaukuotas.. nu sakes galvoju seriuosi belekaip, jau net nejuokinga

    kristale

  3. 6

    Tikrai Kristale,girdėjau,kad dilgėlės duoda teigiamą poveikį plaukams,manau,kad anonimo receptukas tikrai geras,reikėtų ir man pačiai išbandyti...

    debesėlis

  4. 4

    trejetuk pritariu tau 100 procentu kad ta kokosu kauke irgi gera, taip pat geru priemoniu yra is faberlic kosmetikos. Man labiausiai patinka aliejukas plauku galiukams, kadangi daznai tiesinausi plaukus, tai galai visi suskilinejo, tai reikejo gelbeti, sis aliejukas isgelbejo. ;)

    Benikiux

  5. 4

    benikiux, tokia kauke man mociute vaikysteje darydavo, tai tikrai veiksminga. Arba dar juoda duona mirkydavo ir tuo vandeniu skalaudavo man galva, irgi storina plaukus ir skatina augima. Galima i tokias koseles medaus idet ir citrinos ilasint.

    Agne

  6. 4

    kiausinio tryni sumaisyk su saukstu (jei trynis mazas tai arbatiniu saukstu ) alyvuogiu aliejumi ir issitrink tik plauku saknis, reikia laikyti maziausiai 30 min. paskui i koki inda prisipili vandens ir merki ten visa galva, kad visi plaukai jau apsipilpu ta mase. Bet galima daryti tai tik 2 kartus i men maximum. Super dalykas!!! tai isbandyti gali bet kuri norinti sustiprinti plaukus. Zinau moteri kuri po chemo terapijos naudojo sia kauke. ir man pati ji patare, kadangi pas mane ploni plaukai.

    Benikiux

  7. 4

    As zinau, kad azuolo zieve padeda, reikia nuovira pasidaryt ir po plauku plovimo perskalaut jame. Bet tos zieves geros ir sviezesnes dar palaukt reikia. O is kosmetiniu priemoniu, tai kazkada Rimi pirkau toki maza buteliuka HairVital skyscio, kuri po plovimo reikia ant plauku saknu uzlasint ir pora minuciu pamasazuot, tai man padejo: ir plaukai pastorejo ir daugiau ju atauga.

    Agne

  8. 4

    O dilgeles jau uzaugo??
    Siaip,kiek zinau jos tikrai plaukams labai padeda...

    rimrem

  9. 4

    Man ta pati beda.Prisirink dilgeliu,pasidaryk is ju sulciu,truputi cesnako sulciu ir truputi vandens.Itrink galva,uzdek maiseli ir ant virsaus ranksluosti.2 valandas pabuk ir plauk galva.Pades.

    Anonimas

  10. 3

    pas mane po gimdymo kai plaukai siaubingai slinko, tai vyras juokaudavo, kad suni namie laikom. Ir vonia uzkisdavo, kai galva plaukdavau... Kristale, cia naturalus procesas, keiciasi hormonai po gimdymo, plaukai turi slinkti.
    Seip dabar isbandziau Weledos aliejuka su rozmarinais, tai galutinai nustojo slinkti, bet nezinau, ar aliejukas padejo, ar jau laikas atejo...Kantrybes tau :)))

    mamyčiukas