Atsakymai

  1. 3

    kaip juos geriau pries nestuma taip geriau ir besilaukdama. Tik mazesniais kiekiais

    tete

  2. 2

    Pirma karta girdziu tokia nesamone kad cola ar prite mazina pykinima ! Matyt pas nekokia daktaryte papuolei :(
    Nieko gero is ju -viena chemija , geriau sultis gerk , kompotus tikrai sveikiau uz juos bus o ir 100 kartu skaniau !

    Mazute

  3. 1

    aš tai retsykiais ir juos gerdavau. Tie burbuliukai stiprūs iš tikro numalšindavo šleikštulį

    Jorkaile

  4. 1

    nieko sau gydytoja... tokie geraliukai visiems zmonems nerekomenduojami, tai ka bekalbeti apie nesciasias. sie gerimai manes niekada nezavejo, tai ir nestumo metu ju nevartojau.

    romantike

  5. 1

    seip negeriu vengiu tokiu gerimu...bet tikrai buvo toks kartas ,kad taip uzsimaniau sprito ,kad isgeriau stikline..tada labai pagerejo:D

    Rima1

  6. 1

    As negeriu tokiu gerimu tik 100% sulcius

    Dhany

  7. 1
  8. 1

    Na aš jei kur papuldavau išgerdavau nes man skanu,aišku ne esu maniakė,jei nėra tai nėra.Bet abejoju kad tai numalšintų pykinimą.

    aidaS

  9. 1

    na as kai megeja gazuotu gerimu,tai ir nestumo metu geriu gazuotus,bet tik ne cola,sprite ar fanta,man patinka rasa(mineralinis,limonadas).Geriau su pirmu nestumu,viskas gerai buvo,na ir dabar neatsisakau,aisku ne kiekviena diena,bet karta i savaite isgeriu gazuoto limonado arba mineralinio :)

    Jolka123

  10. 1

    mano nuomonė tokia -KEISK GYDYTOJĄ !!! skubiai !!! tokių gėrimų visiškai negalima gerti, o ką jau kalbėti besilaukiančiai... jei tuščiu skrandžiu gersi kolą - tai juk žaizda atsiras vos per porą savaičių... nejuokai su tokiu šlamštu... suprantu, kad skanu gal, bet juos reikia riboti - kiek galima mažiau gerti, o jau nėščiai tai išvis net gazuoto nepataria, nekalbu apie tavo išvardintus net...

    Ineta_