Atsakymai

  1. 3

    na kad dovaneles geros, labai praktiskos, kaip tik ta ka visi leliukai naudoja, tik tasku reikia joms daug:)

    vejune

  2. 3

    Reikia džiaugtis, kad šiais laikais dar kažką galima už dyką gauti. Nenorėkim, kad dar ir didelis asortimentas būtų, kada ir kokie būna rėmėjai, tokios ir dovanėlės įdėtos, be to dovanėlės kas kažkiek laiko yra atnaujinamos.

    iinnggaa

  3. 3

    Smagu gaut taskeli, bet lankausi cia ne vien del ju. :) o kokios yra dovanos, tokios yra. Ar taip ar taip juk gerai, kad isvis ju yra vien uz tai, kad pasidalini patirtim ar nuomone. Man nera skirtumo kokios dovaneles.

    Sandre

  4. 3

    negaunu as tasku ir nelabai tuo domiuosi, o labiau atsakymais.
    o jeigu mamytes noretu nauju dovaneliu, tai kuo galetu klausimo autore pagelbeti?
    Tai jeigu turite galimybe isteigti dovaneles, kreipkites i adminstratore ir siulykite savo paslaugas. Dabar erzinate tokiais klausimais mamytes ir tiek, juk niekas nepasikeis po sio anketavimo.

    Anonimas

  5. 3

    noriu pasitikslinti, jus esate nauja administratore?

    Anonimas

  6. 2

    Aha,norėčiau,nes iš tų,kurios dabar yra,tai nieko neišsirinkčiau.Kažkaip būtų fainiau,kad būtų dovanėlių,kurios tiktų ir didesniems vaikučiams:)))

    vitalijus

  7. 2

    Na as ir tasku nemazai turiu, bet dovaneles dar ne vienos... :))) , nes , tikrai, ne del ju as cia. Manau, kad reiketu pasidziaugti, kad yra galimybe gauti dovanele uz idomiai ir naudingai praleista laika forume. Kai gerai yra, norisi dar geriau :)))

    almyte7

  8. 2

    na as nesilankau sitame forume del dovaneliu, man didel dovana gauti atsakyma y rupima klausima, del to visoms mamytes didelis ACIU.

    mila1

  9. 2

    nesvarbu,kokios dovanos yra tokios gerai :)

    Jolka123

  10. 2

    Ne dovanelese esme yra. Geriausia dovana yra ta, kad gali guti atsakyma, isgirsti (perskaityti) silta, padrasinanti zody. Geriausia dovana yra bendravimas.

    Anonimas