• 11ats.

    tinimas

    Man 35 savaiteles,vakar skaudejo tarpais pilvo apacioj is vidaus manau tai buvo gimdos susitraukinejimai suskausdavo net labai gal kas 5-7min ir maude pilvo apacia nuejus y tualeta pastebejau,kad makstis labai labai sutinus,bet man jos neskaudejo,siandien truputi atsileidus jau..kodel taip nutiko gal yra kam taip buve?vakar maniau,kad jau gali prasidet gimdymas neuzilgo,net nezinau ka galvot.

    Rima1SveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    bet klausimo esme buvo maksties istinimas..kodel ji istino ar taip visom buna pries gimdyma?

    Rima1

  2. 3

    sveika,as buvau 35 sav.kai man panasiai buvo nutike,ir kai kalbejau su akusere sake,kad gimda ruosiasi gimdymui,paruosiamieji saremiai tau jau rodosi,ir paskausta viskas tas pats kaip man.akusere sake pratems mane iki termino,tai ir galvojau kaip mane jie zada pratemt,taisavaime viskas gavosi,kad datempiau iki 39 sav,nors nuo 35 sav su kiekviena diena galvodavau,kad jau vaziuosiu gimdyt.taip ir bus tau iki galo paskaudes ,praeis ir vel tas pats,jau kaip ir prie pabaigos vis del to.Sekmes Tau.

    NORFA

  3. 3

    Pirmiausia, tai kiek imanoma labiau nusiraminkit. Kaip tik sestadieni su viena mamyte irgi kalbejom, kad jai taip budavo.. sako uztegdavo masinai i duobe uzvaziuot iskart sukietedavo nesveikai pilvukas.. ir paskui saremiu spazmai... Bet sake paskutini menesi taip ir budavo... O daktare apie tai zino ? Kokios jos isvados? Siaip gali paslkambint i greitosios pagalbos konsultacini numeri. Ten jie labai gerai pasako, ka daryt.. nuramina gerai..

    _Lika_

  4. 2

    Dabar atsiverciau savo nestukes kortele, nes as sviezdavausi ir eidavau per kelis daktarus.. tai cia daktaro isvados yra parasytos, atseit maksties tinimas prad...imas.. Neisikaitau :D Zonok, tinimas man asmeniskai tai visa laika toks issilaikantis.. Nes sirgau ta bakteine vaginoze.. tai visad sutindavo,.. As tai galvojau kad cia normalu.. isburke buvo.. nemoku paaiskint...

    _Lika_

  5. 2

    aisku..tai reiskias ,kad tai normalu..as jau buvau persigandusi ,kad kazkas ne taip.

    Rima1

  6. 2

    na as Anglijoj,.,na nieko nezino ,nes man tik vakar taip nutiko..na dar ta skausma suprantu kad gimda ruosiasi gimdyt ir cia kokie paruosiamieji saremiai,.,bet kodel man ta makstis sitaip sutino.

    Rima1

  7. 2

    Mano daktare aiskino, kad tinimas visada atsiranda pries pasiruosima gimdymui.. man tai buvo istine nuo 34 sav... bet paruosiamieji saremiai atsirado tik 37 sav kiek pamenu..

    _Lika_

  8. 1

    o as jau istikruju buvau apsidziaugus galvojau tokie pozymiai ,nes maniau leliuka turesiu greiciau nei planuota..bet deja teks dar visa menesuka laukti

    Rima1

  9. 1

    viskas gerai, as irgi pastebejau kad jau kokia antra savaite isoriniai lyt.organai lyg patine..bet pamaniau kad tik taip atrodo ir issigalvoju, bet yra kaip yra.. i nestumo pabaiga organizmas linkes labiau kaupti skyscius +ruosiasi gimdymui, tai naturalu kad ir audiniai tampa siek tiek ''didesni'' ir pleciasi..po gimdymo viskas gris i senas vezes, taip kaip buvo :)

    safariE

  10. 1

    o kiek tau erika dabar laiko?

    Rima1