Atsakymai

  1. 3

    niekaip neruosiau, ir niekuo netepiau!

    cindy

  2. 2

    ne nenaudojui.susitvarkiau kaip visada ir tiek

    ervijota

  3. 2

    nieko netepiau.tik paprasciausia daug vaiskciojau kad greiciau prasidetu gimdymas,dar sake sokineti ant kamuolio bet labai mazai pasokinejau.

    deimantina

  4. 2

    Visai nejuokinga,kai tau 44 metai ir tas penktas vaikas labai didelis.Vienos gimdo greit ,kitos-ne.Jei tarp gimdymo mazas laiko tarpas,tada greit vaikiukas gimsta.Bet kai tarpas-8 metai,kosminiu greiciu negimdysi.O dar mano dubuo susiaurintas.Taip kad man aliejukai padejo.

    vilem

  5. 2

    kažkuri mama parašė, kad tepė tą vietą migdolų aliejumi, gimdė 5 vaiką, na ir prajuokino:))))na manau gimdant penktą vaiką, tai net migdolų aliejaus ir nereikia:))))))
    man gulint gimdykloje, kosminiu greičiu buvo įvešta viena gimdyvė, kuriai buvo 9 gimdymas, tai vos spėjo iki gimdymo kėdės privešt ir pagimdė:)))

    pupa34

  6. 2

    Pries gimdymus nieko nesiruosiau ir niekuo netepiau. As jau du kartus gimdziau ir nei karto neplysau ir nekirpo. Tai net nezinau kaip ten yra su tais aliejukais.

    trejetukas

  7. 2

    2 menesiai pries gimdyma pradejau tepti migdolu aliejum.Taigi ta vieta tapo daug elastingesne.Gimdziau penkta vaikeli naturaliai,be jokiu skatinamuju.Tik truputi iplysau.O pati esu smulki,vaikas 3kg900g.Lietuvoj gimdziau keturis,visada kirpdavo ir skatinamuosius leido,nors visi buvo tik 3kg.Manau,kad aliejus tikrai padeda.Taip ruosiasi gimdymui kitu saliu moterys.Padejo ir vaiksciojimas per saremius.Greiciau viskas atsivere ir vaikas slinko naturaliai.

    vilem

  8. 2

    nieko ypatingo nedarau tik stengiuosi kuo daugiau judeti, kad raumenys visai nesustingtu ;)Norejau eiti i sporto kluba, bet nestumas yra ne is lengvuju.

    Benikiux

  9. 2

    As irgi kazko specialaus neruosiau, tik pries vaziuodama i gimdykla apsiskutau, kad ten nelistu niekas ir nepriekaistautu, kad apaugus vat atvaziavo.

    Agne

  10. 2

    as lankiau baseina nescioms, tai ten is pratimu irgi iejo, kas stiprina raumenys. o namie kartais darydavau du pratimus: 1. ant nugaros guli, keli dubse auksty ir vel nuleidi, 2. dubses raumenis sutrauki, atleidi ir vel sutrauki, atleidi (taip kokius 3 kartus po 10 kartu).. profilaktiskai

    linela