• 28ats.

    alus?

    busimos mamytes, ar jums nebuna kad uzsimanot alaus? as jau ne karta save pastebiu, kad sitaip uzsimanau alaus, tiesiog atsidarau buteli ir gurksniuka ne daugiau sriubteliu. jau 39 savaite ir per visa nestuma nebudavo tokiu maisto proverziu kad kazko labai uzsimanyciau. o dabar su tuo alu net paciai juokinga, taip uzsinoriu kad nebegaliu:)gal nera labai didele nuodeme gurksnis kitas ir aisku ne kasdien.

    jugnieskaMaistas ir gėrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    oi sito gerimukas nestumo metu mane labai traukia,atsigeriu koki gurksniuka ir taip gera:)atrodo galeciau vidsa buteliuka isgerti nes tai nori...aisku,nepiknaudziauju,bet keleta kursniu neatsispiriu:)

    jolanta1

  2. 2

    tikrai nieko bloga nenutiks, buna kad vaziuodamos gimdyt dar alaus uzsinori:)))

    Kalnietiene

  3. 2

    Aš kažkaip niekada nemėgdavau alaus, mane atbaidydavo jo kvapas.O dabar irgi neužsimanau,apskritai kažkaip nėštumo metu, negaliu net kvapo pakęsti jokio gėrimo,kuris turi nors šiek tiek laipsnių :)

    Nojukas

  4. 2

    karta kepem saslykus tuo metu laukiausi..taip uzsimaniau alaus...isgeriau puse mazo buteliuko..nors atrode per mazai:) seip nestumo metu alkoholio visiskai nenorejau..man jis smirdejo..

    Fantazija

  5. 2

    budavo kad isgerdavau stikline alaus, bet pastoviai gerdavau kai koks balius nealkohiolini alu, bet nuo 30sav kazkur i ji ziuret nebegalejau tai isgerdavau biski paprasto ar dilaito :)

    Adri

  6. 2

    Mano mamai taip buvo, kai manes laukesi, i pabaiga norejosi alaus, tetis net iki siol juokiasi, kad is vakaro isgere stikline alaus, o kita ryta isvaziavo manes gimdyt :) Ir nieko baisaus nenutiko, nei mamai, nei man :) Jei organizmas kazko reikalauja, vadinasi jam reikia.

    Vita_321

  7. 2

    Man 35 savaite o as siaubingai noriu alaus ar sampes... na siek tiek gurksiunka irgi pageriu

    ErikaP

  8. 2

    As tai taip kaip tu su alum as ant Dilaito nu uzeidavo juodas noras :)Matyt kazkur organizmas reikalauja,ir tikrai nieko neatsitiks jei gurksni kita paragausi.

    NORFA

  9. 2

    iki nestumo alaus nebuvau didele megeja, o nescia labai jo uzsinoredavau. Gal cia del mieliu, kuriu yra aluje

    tete

  10. 2

    tikrai nieko blogo, nestuke gali isgerti stikline alaus ar taure vyno per savaite, as irgi kai laukiuo, ypac nestumo pabaigoje trauke alus, tai kartais guksteldavau is vyro:)

    xinesax