Atsakymai

  1. 3

    Oi valgiau tonom saldumynus, nors pries nestuma manes jie visai netrauke, to pasekoje turiu papidomu kg, nes po gimdymo numeciau tik 4 kg:(

    xinesax

  2. 3

    valgiau tiek kiek norejau,nors saldumynu isvis nenestumo metu nevalgau.Manes jie netraukia paimu nebent is mandagumo:)Nestumo metu taip atsipalaidavau viena kart gyvenime,kad rezultatas toks,kad priaugau virs 30 kg..taigi susimastyk ar tu to noretum..jei kada gyvenime dar lauksiauos tai tikrai kontroliuosiu save..

    Fantazija

  3. 3

    Nestabdydavau,valgiau kiek ir kada norėjau.Nemanau,kad čia kažkas blogo,jei skanumyno nori:-).Man protarpiais tokiais užeidavo,noriu kondencuoto pieno-valgau,nėra nematau-nenoriu.Norėdavau Rududu:-).pirkdavau.Vėl praeina ir nenoriu:-).Dabar ledus valgau pastoviai:-)

    aidaS

  4. 2

    Mane visada traukė ir dabar traukia saldumynai. Tik dabar šiek tiek prisilaikau, nes ir taip svoris pernelyg greitai auga.

    marcipana

  5. 2

    Traukti traukė ne,tik prie saldumynų,bet ir prie kitokio kaloringo ir riebaus maisto.Iš pradžių valgiau kiek norėjau ir ką norėjau,bet paskui pradėjau riboti kaloringą maistą,nes lb greitai svoris augo.Gydytoja buvo įspėjusi,kad atsisakyčiau kai kurių produktų ir druskos,nes pastaroji kaupė skysčius organizme.Ko pasekoje prasidėjo tinimas.

    vitalijus

  6. 2

    Valgiau tiek kiek norėjau, rezultatas viso to + 33 kg. daktarė liepė nevalgyti bulkučių, pyragų, liepė rinktis geriau šokoladą, džiovintus vaisius, riešutus, bet aš neklausiau, teisingiau negalėjau atsispirti bulkutėms ir pyragams:)))))

    iinnggaa

  7. 2

    valgiau saldumynu labai daug, negalejau parduotuveje pro juos praeiti. Labiausiai mane trauke zefyrai

    tete

  8. 2

    saldumynu norejau nestumu pradzioje, kai pykindavo-tokiu atveju tikrai neribojau, bet, kad kilogramais ir nesuvalgydavau:)

    Lukniukas

  9. 2

    Šiaip valgau viską ir nekontroliuoju savęs..svoris labai neauga stipriai.Tik man gerai,kad man nėra taip,kad besaiko kažko norėčiau,dėl to ir džiaugiuosi :)

    Nojukas

  10. 2

    nieko nepristabdydavau,, valgiau tiek kiek norejau,, :)

    Anonimas