Atsakymai

  1. 3

    Mes irgi planuojame skristi..o del vezimuko, tai girdejau, kad galima iskart su bagazu atiduot arba pries ilipant i lektuva:))

    raimoskyte

  2. 3

    mes tai pat skridome su maziuku kai jam buvo 6men.labai bijojau,bet ir nenorejau niekam savo maziuko palikti nes pati ji maitinau. tai likau patenkinta skridone 3-4val.nelabai pamenu.mano maziukas pavalgo ir miega:)

    inute

  3. 3

    Jei dar maitini pati, labai saunu, kylant ir leidziantis mazyli maitinti, tada jiems neuzgula ausyciu, jei nemaitini, pasiimti arbateles ar sulciu, o gal tiesiog vandenuko. Beje, kudikiu mitybai galima pasiimti su savimi reikiama kieki skysciu ir oro uoste del to problemu paprastai nekyla. Lektuve galima prasyti vandens, bet paprastai, kol nepasiekiamas tinkamas aukstis, niekas nieko jums negales pasiulyti. Del pranesimu ir ausu kamstuku, nezinau, maniskis neragavo i juos, todel mums nieko nereikejo, bet keliaujant pirma karta, manau uztektu tureti siek tiek vatos, jei kartais tikrai erzintu triuksmas. Sekmes keliujant!

    aureja

  4. 3

    Patys dar neskridome, bet turime draugus keliauninkus. Tai jie nuskride i kita sali pirko maziui ausu kamstukus, nes vaikas neigiamai reagavo i oro uoste visus pranesimus, kai laukti reikejo.

    Ausra

  5. 2

    O kazin,kaip ten su vezimeliais?Ar ji is karto reik atiduoti i bagazo skyriu?
    Mums irgi 6 men bus,kai skrisim:)

    rimrem

  6. 2

    Aciu visoms uz atsakymus.Pasinaudosiu jusu patarimais.Tiesa,kelione bus neilga.Bet spali turesim ilga kelione.Gal pripras ir prie lektuvu.

    vilem

  7. 1

    Vezimeli mes vezemes iki lektuvo.Ji is musu paeme ir islipant atidave.Labai patogu.

    gintarep

  8. 1

    mes jau skraidem labai gerai viskas buvo,vezima paima prie pat vezimo,ir pasiemi is karto islipus.

    Daluze

  9. 1

    Mes skridom 2 metų, tai bėdų jokių nebuvo, ausų neužgulė. Vežimą atima, bet atskridus iškart atiduoda, mačiau taip darant, nors mes be vežimo skridom.

    vilmazak