• 10ats.

    Uogos. Kada duoti uogas kūdikui?

    Brangūs mamukai, pasidalinkite nuomone ar patirtimi, nuo kada galima duoti kūdikiui uogų - vyšnių, serebntų, braškių?kokiame pavidale?juk jau atėjo uogų metas, o jose tiek daug vitaminų.Gydytoja sakė, kad braškės reikia ragaut paskutines, nes jos labiausiai alergizuoja. Mums devintas mėnuo eina.

    olianaPrimaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Beje,manau,kad davus kelis kasnelius braskytes ir nieko nenutiks vaikui,jos alergizuoja,bet jei is karto neuzsivalgysit per daug,tai nieko nenutiks,tik stebekit kad nebutu paberimu po ragavimu.

    pavasarinuke

  2. 2

    Mes gal nuo 10men pradejom ragauti uogytes,pradziai sutrindavau i jogurtuka,o paskui jau ir siaip pasmaliziaudavome.

    pavasarinuke

  3. 2

    Jau gali duoti visas išvardintas uogas,išskyrus braškes:)Gali padaryti tyrelę,sublenderiuodama arba įmaišyti į varškytę,natūralų jogurtuką,košę.Tik įdėk truputį cukraus,nes bus per rūgštu vaikui ir jis paprasčiausiai išspjaus viską lauk:))

    vitalijus

  4. 1

    nuo 6 panasiai , po truputi,

    Simutia

  5. 1

    mes nuo 6men pradejom ragauti.Zinoma po truputi

    sandi

  6. 1

    maniskiai va 6 men ir daviau braskes paragaut nupjoviau ir su saukstuku isskaptavau kosyte super skaniai valfe ir nebere nieko.

    rasarockina

  7. 1
  8. 1
  9. 1

    na 9 men vaikutis jau moka kramtyt,tai bandyk duot uogyte i burna,nors maniske nevalgydavo,tai as sutrindavau su trupuciu cukraus, o geriausiai tai su kose maisyt arba varskyte.

    kriste2

  10. 0

    dar nebuvo 7 men jau valgem braskes, sutrinu su varskyte ar jogurtu, ir jokio cukraus nededu, ir skaniai suvalgo

    ingac