• 18ats.

    Po gimdymo praejo 5 menesiai,o seksualumas kaip dingo taip dingo.Norisi tik miego.Sunku susijaudinti.Ar jums taip pat buvo?

    vilemIntymuĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 9

    man irgi taip buvo ir dabar turbut netgi taip yra, kad vakare po dienos begiojimo paskui savo spinduliuka jau nieko nebesinori, o jeigu ir norisi, tai vos atsigulusi uzmiegu ir pasimirsta viskas. dar ir nuo vyro tas potraukis priklauso. Pvz, maniskiui reikia list i akis ir daug namioku primetyt, kad suprastu kame reikalas, jis pats kazkodel niekada pirmas nieko neparodo, tai gal man jau nusibodo kartis jam ant kaklo ir reikalaut elementaraus intymumo. Tokie dalykai labai atmusa visus norus.

    Agne

  2. 6

    Aciu visoms,nuraminot.As dar maitinu.O vyrui atrodo,kad as tokia patraukli dabar ,su didele krutine,tai tureciau buti seksuali.Deja...

    vilem

  3. 6

    man irgi taip pat kaip vilem, nesinori visai mylėtis, nors jau 5 mėn. praėjo, gal tikrai kad maitinu dar pati

    auvilė

  4. 6

    Na,tikrai sunku tuo megautis kai viska skauda.Manau,su laiku viskas gris:)
    Zinau moteri,kuri po gimdymo visus metus neprisileido vyro..

    rimrem

  5. 6

    Gal pati savo pienuku maziu maitini? Jei taip, tada tai normalus fiziologinis reiskinys. Ir ko noreti, jei visa diena apie vaikucius sukames. Nuovargis irgi daro savo. Bet, kaip sako, kuo dazniau tai darai, tuo labiau norisi. Tik cia vyras labai supratingas turi buti ir mums padeti po lengva grizti "i vezias" :)

    Ausra

  6. 5

    man taip pat buvo...
    pasirodo, tai normalu... gamta taip sutvere, jog kol maitinam vaika, prisloptu sekso poreikis, ir del sekso nepaliktumem vaiko... kai nustosi maitint, pamatysi, viskas sugris i savo vezias ir atsigriebsit uz prarasta laika ir megausites tuo... :) is patirties sakau... :)

    linela

  7. 5

    Buvo ir man toks,jausmas jau juokdavausi pati is saves,kad reikia moteriskos viagros pagert man:)vienom anksciau tas noras atsiranda kitom veliau,man pavyzdziui po geru metu viskas susitvarke,suprantu mamas kurios mylisi po gimdymo is pareigos,bet nepergyvenkit gris tas noras,dziagiuosi,kad man jis grizo:)

    dzionike

  8. 4

    Man po gimdymo taip pat nieko nesinorejo, viskas skaudejo, o vyras supratingumo neparode:( dabar jau lyg ir viskas tvarkoj, bet buna taip pavargsti, kad tikrai nelabai kam yra jegu.

    dianela

  9. 3

    Po gimdymo praejo jau 6.5 men, maitinu savo pieneliu, todel geismo beveik nera. Be to ir siules vieta skauda santykiaujant. Visa laime, kad vyras supratingas. Tikiuosi, kad kai baigsiu maitint viskas susitvarkys.

    milduke

  10. 2

    tai kaip jis nedings, jei nuolat jautiesi pavargusi. jei dar ir naktys bemieges, tai juk suprantama, tik vyrai to negali suprasti. tarkim man tik mazdaug po metu atsirado tas didesnis noras myletis, kai jau vaikas maziau naktimis pradejo keltis.
    siaip leisciau vyrui bent savaitgaliais prie vaiko keltis, tada gal kazka supras.

    mabi