Atsakymai

  1. 7

    o as atvirksciai tapau kuklesne,silpnesne ir jautresne,bet labiau pradejau pasitiketi savo vyru ir mieliau leidziu jam tvarkyti visokius reikalus,tuo tarpu anksciau viska imdavau i savo rankas,dabar jauciuosi grynai silpnoji lytis ir mielai "slepiuosi" uz vyro nugaros:)

    rujga

  2. 6

    Sveikinu, Dzionike:) Taip ir reikia. Aš gal tapau atviresnė, gal kiek švelnesnė ir labai laiminga:)

    Iga

  3. 5

    Daug nepasikeiciau,bet tikrai tapau svelnesne ir pakantesne:)

    rimrem

  4. 4

    As likau tokia pati. Nors reiketu vyro paklaust ar tikrai :)Anksciau buvau tinginuke, dabar jau nebera laiko kada tinginiauti :)

    sarbal

  5. 3

    Gal charakteris ir nelabai pasikeite, bet poziuris i gyvenima, tai pasikeite stipriai.... Nors butinybe buti drasesnei tikrai atsirado, kadangi jau yra kuo rupintis.

    trejetukas

  6. 3

    Poziuris i gyvenima beveik nepasikeite, tik pati kazkiek permainu padariau. Jauciuosi labiau patyrusi, labiau save vertinu, o darbu is vyro tai dar daugiau uzsikroviau ir daugiau jam komanduoju, nes kitaip niekas nebuna padaryta laiku.

    Agne

  7. 2

    As pradejau keistis jau nestumo metu. Supratau, kad reikia kovoti paciai uz save ir pratintis tai daryti, nes greit atsiras vaikelis ir man reikes rupintis ir juo, o vyras visada negali buti salia.

    roberta

  8. 1

    pasikeite,likau svelni ir rupestinga,atsidavusi seimai

    ruta26

  9. 1

    labai pasikeite,nesinori jau vakarusku,noris but namie su dukryte,o kas del charakterio bruozu tai s labai suminkstejau...

    ervijota

  10. 1

    As pasikeiciau. Pasikeite mastymas. Kiti dalykai tapo idomesni, nebe tas rupi, kas anksciau. Galima sakyti paprotingejau :)) ne viska sprendziu is pirmo zvilgsnio. Buvau siek tiek pavirsutiniska manau, dabar jau tikrai ne :)

    Erika_P