• 22ats.

    esamos ir busimos mamytes, ko sunkiausia buvo atsisakyti nestumo metu?

    man asmeniskai be galo sunku atprasti miegoti taip kaip megstu - pusiau sonu ant pilvo, vis ryte atsibundu tokia poza ir baisu kad maziuko neuzspausciau... nors dar pilvelis nera didelis. taip pat labai sampano norisi :/
    gal kitom sunku mesti rukyti, ar atsisakyti nesveiko maisto?

    arcitaMotinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Man gal alkoholiniu gerimu, tokiu kaip sampanas, sidras ar kokteilis, kuriuos megau pries nestuma. Vyras vis pasiulo po gurgsneli, kai atsikemsa sau, bet aj, sakau, iskentesiu, kas is to gurksnelio, kai visos taures norisi. Tai taip ir susilaikau... :)

    Vita_321

  2. 2

    man sunku buvo atsisakyti miegojimo ant pilvo:) o daugiau viskas normalei buvo:) nu gerai dar rulymo,, nes buvau rukanti:)

    Anonimas

  3. 2

    Kaip ir nieko, gal saldumynu, bet kirtau juos i valias:)

    xinesax

  4. 2

    man taip pat buvo sunku atsisakyti miegojimo ant pilvo. poto aukstakulniu, savo iprastiniu drabuziu ir vyno.... rukyti pavyko mesti is karto dar net nezinant kad laukiuosi jau labai smirdejo man cigaretes ir neberukiau.

    ingri

  5. 2

    pacioj nestumo pradzioj negaledavau tiesiog praeiti ramiai pro hotlendo kioskeli...kebabai akyse stovedavo, taip as ju norejau. retom progom vyras palepindavo tuo issvajotu kebabu, bet zinodami kaip nesveika retai ta malonuma sau leisdavom. o paskui kazkaip savaime ejo ir praejo tas noras, dabar nesveiko maisto kvapo negaliu pernesti, jei uzuodziu kokias keptas bulvytes, ten ar submarinus tai net norisi greiciau dingt is tos vietos. be to dar su vistiena ir arbata teko atsisveikint - matyt maziukas nemegejas ir mamai neleidzia :D

    arcita

  6. 1

    gal kažkiek alkoholio. Nes per šventes norisi neatsiriboti nuo kompanijų

    Jorkaile

  7. 1

    miegoti kokiom nori pozom, keliauti, lankstytis, staigių judesių...

    Jorkaile

  8. 1

    Kavos ir sildyto maisto mikrobangu krosnelej.

    Dhany

  9. 1
  10. 1

    saldumynu, alkoholio, aktyviu naktiniu linksmybiu :))

    romantike