• 12ats.

    Vėžys mažam vaikui...

    Drauges berniukui 5 metuku diagnozavo augli galvyteje,dabar vartoja vaistus,svitina,laukia operacija.kartu ejo musu maziai i darzeli ir beprotiskai gaila berniuko,gero ramaus..pradejau bijoti pokalbiu su drauge,kartais ji buna pilna vilciu,kartais verkia ir sako kad be jo negyvens:( posakis kad "viskas bus gerai" man jau paciai banalus atrodo, nezinau kaip ja ikvepti ? kartais sneku telefonu ir pati zliumbiu beveik..auglys tiesa nepiktybinis,bet sparciai augantis,ir deja linkes atsinaujinti..

    sandrituteVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Siaubas..ir už ką tiems mažiems angelėliams tokios kančios... Kaip Erika sakė, stenkis pasiūlyti draugei ką nors,kad nors kiek prasiblaškytų..bet manau kaip tokia bėda,tai nieko nesinori...Siaubas kaip gaila...

    Nojukas

  2. 4

    mano drauges dukrytei 4men ir jai auglys (nepyktibinis),gaila tokiu vaikuciu:(((

    rasiuksas

  3. 4

    Manau svarbiausia, kad nepiktybinis.... bet aisku gali po kiek laiko supiktybeti, tai yra baisiausia... stenkis draugeu pasiulyti kokias nors laisvalaikio pramogas, siek tiek prablaskyti... leisti uzsimirsti bent keliom akimirkom... tikriausiai jei reikia kuo daugiau bendrauti su zmonemis issikalbeti, tai geriausias vaistas, kad gali kas nors isklausyti...

    ErikaP

  4. 2

    gal pasiulyk kokia psichologine knyga paskaityti pavizdziui kokia proto galios,JOHN KEHOE,arba susikurti tobula gyvenima KURT TEPPERWEIN,yra daugybe ikvepianciu knygu ir jose aprasyti pavyzdziu kai zmones isgyja tik reikia tiketi ir lavinti pasamone,gal net nueit i knigyna ir isrinkti tokia paprasta lengvai skaitoma,kaip dovanele prasiblaskimui,as tikiu, kad pasaulyje buna stebuklu.Mano drauge pirma dukrele isnesiojo tik 30 sav.pagimde 1kg400g daktarai vilties praktiskai nedave ,bet dabar jai du metukai, kai laukesi antro ji taip pat vos nepagimde 26 sav,jau buvo paguldyta i ligonine ji perskaite knyga ir kiekviena vakara galvodavo kad jai gimda uzsidaro ir ji dar isnesios maziuka , daktare per apziura pasake stebuklas galiu ryt isleist tave namo viskas susitvarke,pagimde 35 sav,suneli sveikas ar gi nestebuklas verta tiketi juk tai nieko neatims is musu,visom sekmes mamytes ir stiprybes:)

    daival

  5. 2

    Siaubingas isbandymas gyvenimo duotas. Belieka tiket is visu jegu kad bus gerai viskas. Bet ne mes sios zemes valdovai, Dievas duoda ir pasiima o kodel niekas nezinom. As tik pagalvoju kartais gal taip apsaugo nuo dar didesniu nelaimiu, arba duoda isbandyma ir visaks laimingai bagias kad vertintume tai ka turime. As pati dukryte auginu ir kasdien pergyvenu kad tik viskas gerai butu.

    rasarockina

  6. 2

    man skaitant rieda asaros,truksta zodziu...uz ka tokiems maziukams,juk jiems dar visas gyvenimas pries akis.linkiu visoms mamoms stiprybes,kurios kovoja su sia liga ir neprarasti tikejimo,viskas bus gerai,sekmes

    laimaa

  7. 2

    Seis laikais manau yra vaistu nuo visokiu laiku , tik reikia tam pinigu, o manau yra kas padtu jai prireiktu :)
    Svarbiause tyketis gero .. Buna , kad tokias ligas isgydant jos po kazkiek laiko isivysti is naujo , bet tikekimes jog taip nebus...!! Svarbu , kad nepiktybinis ir svarbu gyditi kuo anksciau netmti laiko , nes jis labai svarbus !! Sekmes jai ir jos vaikeliui, linkiu kuo geriausio !! :)

    Laukiu12

  8. 2

    gaila maziuko..stenkis paremti psichologiskai,buk salia kai jai labiausiai to reikia..toks gyvenimas vieni gimsta kiti "iseina"..

    Fantazija

  9. 1

    man baisiausia,kai mazi vaikuciai turi kovoti su tokiom ligom:{, sunku,net ka ir patarti-viskas bus gerai tikrai banalus zodziai...stenkis,kuo daugiau bendrauti su drauge,prablaskyti,kai nores verkti buk salia,svarbiausia,nepalikti vienos ir jai butina zinoti,kad yra,kas palaikys,paguos. Didziausios sekmes ir nepaluzti.

    viilmmaa

  10. 1

    siaubas kaip baisu. Tiesa Rusijoje yra gydytojas, kuris gydo vėžį Chlorofilu, skaičiau, kad net 4 stadijos berniukui išgydė galvoje auglys buvo. Yra straipsnis internete berods jo pavardė Borisovas.

    jurgitale