• 7ats.

    Jei taip buvo, kada jusu vaikuciai pradejo mustis?

    mums 1metai ir menuo, viska labai megdzioja,pakanka karta parodyt koky veiksma ir atkartoja, kiekviena savaitgali vaziuojame i kaima kur yra pusesere 2metu kuri labai musasi, musu dukryte nuolat apstumdo, kala su visias zaislais is eiles, znaibi ir visaip kitaip tampo, labai bijau kad nepradetu megdziotis ir prisiziurejus mustis, net nezinau kaip reguot jei kada tai prasides, bart, sert per nagus ar nereguot?

    KalnietieneVaikų ugdymasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Vaikuciai, kai kurie net iki ketveriu metu sunkiai perpranta savo emocijas, veiksmus, ka, kur ir kaip elgtis, todel jei vaikas musasi nereiskia, kad jis yra agresyvus, nesivaldantis ir pan.
    Tokiu atveju, manau reiketu vaikui graziai paaiskinti, kad taip elgtis negalima, kad kitam irgi skauda.
    Reikia vaikui gal demesio daugiau skirti, nes kai mato, kad tik i blogus dalykus sureaguja tevai tai taip ir daro, o kai nepabrezia geru tai taip ir atsitinka...

    Ernestina

  2. 2

    mano mazoji sese beveik 2 metukai, ir dabar pradejo labai mustis,nieko neziuri prieina ir duoda,,,

    Simutia

  3. 2

    na musu mazeliui kai tik dabar toks amzius kada jam norisi ir broliui uz plauku suimti ir ikasti ir suduoti,as ji paimu stipriai uz rankos pasaku grieztai kad negalima ir kad broli pabuciuotu ir pamiluotu o tada sakau kad tai turi su broliuku graziai bendraut,kad jam skauda ir kartai net timtelnu uz plauku kad is tikruju skauda juk jam tai nepatinka,cia tikrai toks amzius ir manau isaugs .

    daival

  4. 2

    skaiciau straipsni kad mustis pradeda dazniausiai visi vaikai apie 1-1.5. tai yra isaugama, geriausia tokiu atveju vaiko nemusti, bet stipriai sugriebti rankyti ir aiksinti kad taip negalima. kai sustabdai bevykstanti veiksma vaikas pradeda susimastyti ko yra negalima daryti.

    wiktoriuke

  5. 2

    Maniskis 2metu beveik, tai ir pastebejau, kad tapo agresyvus, kazkas nepatiko tuoj des su ranka kitam, o labiausiai gasdina kai spiria kaciukui, atrodo mes tikrai nesimusam, nesipykstam su vyru, i darzeli neina, kad mokytusi is kazko, kaciuka ir be galo mylim, nezinau is kur tokia agresija pas vaika..

    vaida1983

  6. 2

    maniskiui buvo kazkur metukai ir pora menesiu, kai patapo museika is niekur nieko. is kantrybes vede ziauriai, nes nieko neveikdavo, o tik musdavosi ir musdavosi, bet tik namiskiams. siaubas eme, nes nereaguodavo nei kai subardavau, nei kai per nagus dedavau. stengdavausi ir demesi nukreipti, zaidimais sudominti, bet irgi ne visada padedavo. na, bet koki menesi su trupuciu taip dergesi kol galiausiai atsibodo ir pamirso.
    beje, kaip ir minejau maniskiui noras mustis atejo is niekur nieko, nebuvo is ko jam imti tokio pavyzdzio. tiesiog uzplauke vaikui ant smegenines tokius judesius atlikti ir patikrinti mamos reakcija i tai... ir manau toki etapa pereina dauguma vaikuciu nesvarbu to pasimoke is aplinkiniu ar tiesiog is "idejos" :)

    romantike

  7. 1

    maniskis musesi,subaru ir nurimo.Na gal neprades kopijuoti

    ruta26