• 26ats.

    Ar pasilegtumet su vyru, jei jis knarkia taip? ( detaliau aprasyme)

    Mano vyras dar sakyciau jaunas:)))26m:) bet:ruko, turi virsvori, nesveikai maitinasi, pradejo naktimis labai knarkt, sendien paskelbiau ultimatuma ir issiunciau miegot i kita kambary, kol nemes rukyt, neprades sporuot ir sveikai maitintis, kaip jums atrodo ar galiu taip elgtis?:)

    KalnietieneSveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Dazniausiai metus rukyti priaugama svorio, taip kad tektu priverti vyra sportuoti. O jei noro nebus, tai kartu sportuokit ;)
    Ir dar, geriausia visu pirma mesti rukyti, o tik po to galvoti apie antsvori. Metant rukyti reiketu pakeisti mitybos iprocius, ne taip daznai valgyti, nes noras ko nors uzkrimsti ir vercia imtis cigaretes...
    Sekmes ;)

    Ernestina

  2. 3

    gan drastiski reikalavimai. o jei tau reiketu visus tokius "egzaminus" vienu momentu issilaikyti? iveiktum juos? :) kazin... nera taip lengva ir paprasta. tau lengva pasakyti, bet o jam padaryti...? butu dziugu, kad vyras nors po viena planeli palengva vykdytu, o tada gal butu stimulas ir kitus planelius teseti... ir taip laiptelis po laiptelio... kas jei ne zmona turi vyra suprasti ir palaikyti, tad suzadink pirmiausia jo nora keistis, o ne imtis lengviausio budo - isvaryti is miegamojo ir kapstytis savo bedose. o kalbant apie knarkima, tai nevalingas organizmo reiskinys, kad ir prie geriausiu noru, bet ne visiems ji pavyksta sutramdyti. jug ir pati manau supranti, kad niekas tycia neknarkia :) SEKMES ;)

    romantike

  3. 3

    ziauriai, bet gerai pasielgei:) bet jis turi mesti zalingus yprocius del saves o ne del taves, nes kitaip sukciaus... maniskis ir kartais knarkia, nors 28m, neruko negeria ir maitinasi tik sveiku maistu.

    mila1

  4. 3

    Auklejimo metodas ziaurokas, bet ... jei daugiau nieks nepadeda tik toks ultimatumas, tuomet linkiu stiprybes tau nepaluzti ir laikytis savosios nuostatos. juk tu nori tik gero jam :))) tik kazin kaip vyrui visas sitas reikalas. nes ne kiekvienam "liptu" toks "bajeriukas" :)
    manau cia tiktu nors sek tiek moralinio palaikymo, paskatinimo, padrasinimo. pasirodzius nors menkai pazangai - siek tiek pagyru ir susizavejimo :) kad nesijaustu vyras lyg uz duru ismestas suo .... :)
    beto - prie sveikatinimosi proceduru gali prisideti ir pati, bus nauda abiems ir gal is naujo "atrasite" viens kita :)

    Meskeriotoja

  5. 3

    Čia per žiauriai truputį...:) Gal reikėjo su juo pasišnekėti ir pasiūlyti pagalbą, kad tu jį palaikysi, nes viskas per sunku iškart...:)Manau jam svarbu tavo palaikymas...

    Nojukas

  6. 2

    na gal per grieztai,bet.... as tai kai rukydavo,prie vaiko mazo neprileisdavau,tai kazkaip mete jau antri metai eina.o kai knarkia tai paimu uz nosies,tada pasirazo ir apsisuka ant sono,tada nebeknarkia:)

    nesvarbu

  7. 2

    na gal ir pergrieztau tu,,, bet knarkimas buna ir nuo nuovargio,,,mano mama lb knarkia ir is jos puses tavai brolis taip pat,, tai cia gali butir paveldejimas,,, na o del svorio tai gali jam padeti ruosdama sveika maista,,,o su rukymu tai jau nk nepadarysi,,, zinok jei jis nustos rukyti tai dar labiau priaugs svorio,,, parukius netaip norisi valgyti,, na cia kaip kam,,

    Anonimas

  8. 2

    man taip pat atrodo ziauriai,bet cia kiekvienos reikalas kaip elgtis,yra toks posakis nereikia keisti kitu,pasikeisk pats.Ir as pagalvojau,kad per tokius grieztus reikalavimus tik stipriai nesusipyktumete,nes atrodo kad jie tyli ir kencia viska ,bet kai sirdi viskas susideda paskutinis lasas ir viskas uraganas namuose, sekmes, as patarciau daugiau nuosirdziu pasikalbejimu kartu .

    daival

  9. 2

    Ziauriai tu cia su juo :) kol jis pats nenores,tai nepriversi ji,kiek ultimatumu beskelbtum.
    Be to pagalvok ar tu galetum iskart atsisakyti visko,jeigu vyras tau toki ultimatuma paskelbtu.Nesakau apie butent suos dalikus,bet apie tokius kurie tau priimtini ir iprasti.

    Jolka123

  10. 2

    Na, nežinau, ar toks griežtas būdas geras auklėti vyrą? Gal ir padės? Kad tik nesusipyktumėt smarkiai. Aš savo vyrą auklėju nejučia, pamažu, jau 15 metų. Pakišdama kokią informaciją, vis kokį sakinį pasakydama, bet be jokių priekaištų, kad nepajaustų, jog bruku savo kategorišką nuomonę. Prieš 7 metus metė rūkyti, valgo sveikesnį maistą, bet kai pats tai nusprendė. Vyras pats turi suprasti, kad rūkyti, nesveikai maitintis negerai. Kai tai taps jo suvokimu, o ne primestu reikalavimu, tai pasikeis į gerą savaime. Žinoma, laukti nesinori, bet kartais kitaip neišeina. Gal tau ir pasiseks?

    marcipana