• 22ats.

    Ar daug žinote apie Lietuvą ir jos įžymybes?

    Į darbą buvo atvažiavę užsieniečiai, iš Norvegijos. Vieną dieną skyrėm vien tik pramogoms ir įžymių ir gražių vietų lankymui. Kiek visko Lietuvoj yra.... Man net gėda pasidarė, nes kartu su mūsų svečiais ir aš kai ką primą kartą ekskursijų metu sužinojau...

    JorkaileKelionėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Na žinau,kad per mažai žinau.Turiu tokią nuomonę-kam kažkur kitur važiuot atostogaut,t.y. į kitas šalis,kadangi dar ne viską esu mačius Lietuvoje.Labai daug gražių ir įžymių vietų čia yra,tik reikia viską pamatyti:-)

    aidaS

  2. 2

    Zinau tiek kiek is mokyklos laiku moke, istorijos vadoveliu. Tai Lietuvos istorines vietos, pacios lietuvos istorija, poetai, rasytojai, kompozitoriai ir pan. Bet yra daug dalyku kuriu tikrai nezinau:) Na, tikras lietuvis turi zinoti bent elemantarius dalykus apie savo sali, svarbias datas,lankytinas vietas ir pan.

    kvapni_feja

  3. 2

    Manau, kad zinau nemazai. Uzaugau vienoje Lietuvos vietoje, dabar gyvenu kitam Lietuvos pakrasty, vyras dar is kitur. Visada (tiek su tevais, tiek dabar su savo seima) daug keliavom po Lietuva, labai domejomes ka idomaus galima pamatyti ir kitiem parodyti.

    Kikymara

  4. 2

    Taip, esu nemazai Lietuvos apkeliavusi, bet tikrai dar daug kur nesu buvusi, ir daug ko aplankiusi.

    reda83

  5. 1
  6. 1

    pasirodo,kad nieko nezinau...geda...

    juratele

  7. 1
  8. 1

    kaskiek zinau, bet ne per daugiausiai.. neesu patriote.. tai man nelabai ydomu, kiek zinau tiek gana, cia ziurek kas nors pakliausia gatves kaune as jau susimstau, o apskritai apie Lietuva tai nezinau ar daug atsakyciau :)

    kristale

  9. 1
  10. 1