Atsakymai

  1. 3

    Nepirkau kvepalu is pigu.lt , bet jei negauciau is kitur, tai tikrai pasinaudociau ju siulomomis nuolaidomis. Svarbu zinoti patinkanciu kvepalu pavadinima ir koks skirtumas is kurios parduotuves jie - kvapas visur tos pacios rusies vienodas. Aklai, nezinomu kvepalu, internetu tikrai nepirkciau

    almyte7

  2. 2

    Jei zinai kvapa,tai kodel nepirkus,bet man geriau parduotuvej pirkti.Parfum expresse daznai buna akciju visokiu,manau tas pats iseina

    ruta26

  3. 2

    ir dar pridursiu... kokybė - liuksiška :) kaip kažkas rašė - kiša belekokius... tikrai ne, juk vartotojų teisės yra, įkištų šūdą, tai apskundi ir viskas, ilgai negyvuotų parduotuvė tuomet... o čia jau kiek metų patirtis :) tikrai mėginkit, nenusivilsit

    Anonimas

  4. 2

    pirkau kažkada;] na ką galiu pasakyti...pristatė labai greitai, tvarkingai, ir labai pigiai man tie kvepaliukai atsiėjo :) dbr niekada neperku parduotuvėse, juk galima pigu.lt nusipirkti ko reikia žymiai pigiau;] tiesiog reikia žinot ko nori, kvapą ir pan...ir užsisakai :) aš tai į parduotuves tik apsiuostyt nueinu, bet perku internetu :)

    Anonimas

  5. 2

    Kuriems kvepalams akcijos, tikrai apsimoka pirkti(zinoma jei zinai kvapa),pvz.kvapusis vanduo elizabeth arden green tea rinkinys(kvepalai 100ml, duso zele ir kuno losjonas) tik uz 75lt kol galvojau ar pirkt ar ne...to rinkinio jau nebera, dabar vien tik uz kvepalus 30 ml reik moket 41lt, mano manymu jei zinai ko butent nori ir akcija tai tikrai apsimoka,tuo labiau,kad internetas visagalis kainas juk galima sulyginti:)

    vaida1983

  6. 1

    kas man varlėj patinka labiausiai - tai milžiniškas prekių asortimentas, geros kainos, dažnai siunčiami naujienlaiškiai, padedantys sekti akcijas ir naujienas, malonus aptarnavimas. Pigu lt, deja, paskutiniu metu gerokai pagedo, todėl pirmenybę teikčiau varlei.

    Anonimas

  7. 1

    aš tai iš pigu lt daugiau nieko neperku - nei kvepalų, nei rūbų, nei technikos. Labai suprastėjo aptarnavimas, sunku grąžint nekokybiškas prekes. O štai pavyzdžiui varlėj man tokių nesusipratimų dar niekad nepasitakė, visada lieku patenkinta.

    Anonimas

  8. 1

    As perkuosi labai daug ka internet ir esu labai patenkinta.Tiesiog Lietuvoje dar gal zmones neiprate pirktis internetinese parduotuvese,o uzsienyje tai yra labai patogus varijantas.Kas liecia kvepalu pirkima internetineje parduotuveje tai tiesiog reikia zinoti Jums tinkamus kvepalus ir pirkti.Aisku siuluciau pasiaiskinti is kokios salies produktas yra importuotas i Lietuva.Tai svarbu tam,kad Lietuva priklauso treciuju saliu valstybems ir kokybe tu paciu kvepalu,nors pavadinimas ir vienodas yra skirtinga.

    eziukas

  9. 1

    niekad pigu.lt dar nepirkau, perku kitur irgi internete ir esu net labai patenkinta.siaip jau kvepalai yra prabangos ir malonumo dalykas, tai man kazkaip su svetaines pavadinimu nesirisa.pigus kvepalai ar pigus malonumai, tai geriau jokiu!!!

    raima

  10. 1

    Butens is pigu.lt neesu dar nieko pirkusi, bet siaip megstu internete shopintis, nes baisiai neturiu kantrybes ir laiko trankytis po visokius akropolius ir kazko ieskoti, o cia bet kada galiu ramiai prisedus kazka issirinkti. kvepalus irgi esu pirkusi, tik aisku as zinojau ju kvapa jau is anksciau,neuosciusi nerizikuociau :)

    Meskeriotoja