Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    na esu vienturte tai be abejo turiu kazkokiu tai bendravimu problemu.. bet kadangi turim savo siemos versla tai tinka netinka reikia nuolat su klientais bendraut.. bandyt nuspet ju poreikius kad ivyktu sanderis .. gal kiek droviuosi bendraut anglu kalba, nors rodeo moku gerai, bet sutinku kad ir zodzius kai kuriuos ne taip tariu, gramatikos klaidu kalbedama darau.. tad jeigu tenka su vyru turim sudare sutarti as rasto darbus atlieku angliskai, o jis kalba:)..

    vejune

  3. 2

    drasiai prieinu prie napazystamu zmoniu ir moku uzmegsti pokalbi. Bet jei zmogus man nepatinka (savimila, pasiputes, pagirunas) iskart nutraukiu pokalbi ir atsisveikinu ar prienu prie kitu zmoniu. Tiesiog negaliu pakesti tokiu zmoniu

    tete

  4. 2

    Čia nuo daug ko priklauso.Žiūrint koks žmogus,kaip pats bendrauja.Jeigu matau,kad neina į kontaktą,tai ir nebendrauju su tokiu.Man kažkaip geriau sekasi bendrauti su vyrais...Jie paprastesni,su jais lengviau užsimezga pokalbis.Moteriškės - sudėtingos asmenybės,su jomis sunkiau kontaktuoti:))

    vitalijus

  5. 2

    Bendrą kalbą galiu atrasti beveik su bet kuo, bet apie save ir savo gyvenimą svetimam žmogui pasakoju minimaliai, o norint artimiau bendrauti, turiu jį gerai pažinti ir pasitikėti tuo žmogumi.

    iinnggaa

  6. 1
  7. 1
  8. 1
  9. 1

    daug kas priklauso ir nuo nepazistamo.Kartais lengvai o kartais is karto antipatija iskart jauciasi

    sandi

  10. 1

    taip, bendrauju, nes manau yra nemandagu tyleti ar nusisukti, jei kalbina. Pati dažnai pirma užvedu pokalbį, jei tenka laukti kokioj eilėj ar vaikų aikštelėj. Gyvenimo pagrindas juk ir yra bendravimas.

    vinipukas