Atsakymai

  1. 4

    pati didžiausia mano vyresnėlės trauma - nukrito nuo fotelio - bet ne bet kaip - o užlipo ant ranktūrio ir šoko žemyn galva ant medinių grindų... susitrenkė smegenis, iki dabar toj vietoj duobutė įlinkus matosi - kaukolė sulinko... siūti nereikėjo, bet kraujosrūva buvo gal tris savaites, o piemas dienas tai ir guzas baisinis, kelias dienas kompresiukus dėjau... dabar tai pagalvojau - juk gydytoja tik stebėti liepė ir namo išleido apžiūrėjus... dabar tai jau reikalaučiau guldyt į ligoninę ar dar ko nors... tiesa, jai tada buvo 11 mėn atrodo - nepamenu tiksliai...

    Ineta_

  2. 3

    O Viespatie, kai pasiskaitai, kaip baisu. gaila ir leliuku ir leliuku mamyciu. . . maniskis buvo nuo lovos nusirites, tai toki soka apturejau, toki stresa, kad neduok tu dieve. o jei kas nors baisiau?! nors tuo metu atrode, kad baisiau ir buti negali. paskui vyras su vaikuciu bezaisdamas kazkaip sugebejo isnarint rankyte, bet nuvaziavus i ligonine, gan greitai atstate, ir is karto pradejo vel valdyt ja, linksmai zaist ir ciausket :). ir vos neapsiplike vaikas, kai turejom sveciu, tai gerai, kad arbata jau buvo praausus, tai biski paverke ir viskas. isvardinau visas didziausias nelaimes. tikiuosi tuom ir pasibaiges. ir visiems to linkiu. p.s. atsakant i kaip isgyveno vaikas, kad gerai, labai gretai viska pamirso, juk abai maziukas dar-praejo skausmas, ir praejo raudos :).

    reda83

  3. 3

    mes tokiu kaip traumu ar kokiu nelaimingu atsitikimu baisiu neturejom. tfu tfu tfu... buvo mergyte 6menesiuku nukritusi nuo lovos aisku iskarto vaziavom i ligonine bet aciu dievui nieko neatsitiko.... praitos savaites treciadieni buvau siauliu ligonineje, del apsinuodimo, kaska neto uzvalgiau ir maciau kaip jauna pora atvaziavo su mergyte kuri buvo prasiskelusi lupa ( na bent jau man taip pasirode, nes labai trumpam te buvo atsisukusi) mama maciau soke buvo, baisu paciai net asaros kaupiasi... atrodo vaika nuo visu pavoju saugai, bet va velnias koja vistiek pakisa....:( dieve kaip as uzjauciu ta mamyte.. ir tikrai niekam nelinkeciau atsidurti jos kailyje......

    simute

  4. 3

    Dukra kokiu3metuku,kakata prasiskele i garazo vartus,stipriai nukraujavo,siuvo.pasekmiu liudnesniu nebuvo.isskirus randa.

    aurikuka

  5. 3

    Mano mazajai buvo pussesere isnarinus rankyte. Vede uz rankyciu ir noredama apsukti pakele...Vezem i ligonine, persviete ir per pora kartu atstate. Dar krito nesenai...Visa nosis buvo su sasu.Tiesa, cia buvo pirmieji zingsniai, bet po kritimo vel nebeina...:(

    Jaudrute

  6. 2

    kai buvo dvieju sunui reikejo siut paaky nes prasiskele,skaudejo sirdele o ka reikejo,ne toks pats paliko,

    Anonimas

  7. 2
  8. 2

    Mano mažoji kokių 5 metukų su tėčiu čiuožinėdama Akropolio lede smarkiai prasikirto smakrą. Man buvo labai negera į ją vargšę raudančią žiūrėti. Mus išgelbėjo "meškiukas gydytojas", kurį jai leidau išsirinkti šalia esančioj žaislų parduotuvėj. Ji iki šiol tiki, kad būtent tas meškiukas gydo skausmą :) ir vis kviečiasi jį į pagalbą užsigavusi.

    marcipana

  9. 2

    Turejo mano abu berniukai beda.Kai didysis buvo kokiu 5 m.gyvenome kaime ir vaikas pastume maniski bedukdami ir maniskis trenkesi i fotelio medini gala persprogo zandas,vaziavom i ligonine susiuvo,bet po savaites pradejo puliuot,tai ten kosmarus isgyvenom kol viska isvale dabar vaikui 10m. kazkaip neprisimena tik kai kas nors paklausia is kur randas ant zando,tada susimasto.Antrasis berniukas buvo nesenai pradejes vaiksciot tai yra normaliai vaiksciojo ir tetis buvo parke su vaikais as dirbau,tetis supo ant supynes didesniji vaika,o mazasis palindo po supyne ir taip pat persikirto zanda,vyras nusigando kviete greitaja tuo tarpu visos buvo iskvietimuose,tai atvaziavo policijos masina ir nuveze i greitaja.Matyt per mazas dabar prisimint is kur randas pas ji ant zando.Tai dabar abu broliai turi randus ant kairiojo zando toi pacioje vietoje.Buvo dar nutikimas kur pasakodama verkiu nes nelinkeciau nei vienai mamai pamtyt tokio vaizdo.Pamenu kaip sendien taisau valgyt ir man prireike grietines o mano sunus jau mokedavo parduotuveje nupirkti ko reikia,iseinu su pinigeliais i lauka ziuriu nera vaiko,o mes gyvename ne toli prudo prie prudo reikia nueiti per gatve.apejau nama ziuriu mano vaikas prie prudo viena klaida padariau ,kad ji pasaukiau vardu tokios klaidos daugiau nedaryciau,jis isigando ir pradejo begti link manes,viena masina praleke jam pro sonus tokiu greiciu,kad man pradejo sirdis stoti,as saukiau kad sustotu ,bet neberegavo jis,Tai trenkesi i ji kita masina nuskrido mano vaikas pora metru atsisedau is siaubo ant saligatvio,atsistojo tas vaikas is soko,ziuriu is lupos bego kraujas o man vis rodesi kad jo visi organai sutrenkti,kad bega kraujas.Dekui dievui vaziavo moteriske ir ji judejo letai,o tai butu visai uzmususi.na vienu zodziu ligoninei persviete viskas gerai baigesi tik atsipirko soku.As po to karto naktim sokinedavau,o vaikas dabar per gatves nebegioja,gerai paziuri kad nebutu masinu.

    NORFA

  10. 2

    pries gera menesi turejom nutikima - sunus tiek isisiuto, kad susitrenke galva i radiatoriu (neprasiskele). prazilau per viena vakara is isgascio ir baimes, nes vienu tarpu pamaniau apie blogiausia... vykom i ligonine, apziurejo 2 gydytojai ir lyg nieko blogo - guzas nedidelis, nebuvo vemimu, mieguistumu, vangumu ir pan. tik gaila, kad galvytes foto nepavyko padaryti, nes vaikas neprisileido. gydytojai nusprende, kad jei vaikas toks aktyvus ir sugeba stipriai priesintis vadinasi nera taip blogai. dar ta pati vakara sunus buvo kaip visada linksmas ir vel pasiutes. nakti bijojau uzmigti, stebejau sunu, bet viskas ok. tikiuosi ateityje tai neatsilieps.

    romantike