Atsakymai

  1. 5

    Kad isdygs, tai faktas. Bet jei dygsta per velai irgi nera gerai. Nezinau ar tai gali buti pozymis, kad truksta medziagu (cia tik spelioju), bet zinau, kad buna paskui problemu: veliau isdyge pieniniai dantukai veliau ir iskrenta, o tada neturi vietos kur dygti nauji, todel issikraipo.
    Tad visiskai suprantamas Pupa34 susirupinimas.

    Ausra

  2. 4

    Mums taip pat dantu nera. O jau beveik 10 men. gal genetiskai nulemta, kaip pas teti:)

    dianela

  3. 4

    Skaiciau, kad jei pirmieji dantukai neprasikala iki metu, tada reiktu jau ziureti. O iki tol - visiskai normalu, kad ju nera. Mums panasi situacija. Gydyoja jau pries gerus 2 men. sake, kad pasipils dantukai. Jau suejo 8 men., o ju kaip ner taip ner :)

    Ausra

  4. 4

    tikrai nera ko nerimauti... buna, kad ir metuku tik prasikala... tuoj pasvies saulute, gausit daugiau vitaminu ir prasikals :)

    Ausrute

  5. 3

    Kažkur skaičiau, kad jeigu metukų sulaukęs vaikutis neturi dantukų, tada reikia susirūpinti. O dabar belieka tik kantriai laukti. Kiekvienas vaikutis skirtingas, vienas vėliau pradeda vaikščioti, sėdėti, vartytis, kitas net ir gimsta jau su dantukais. Tai tikrai neverta labai rūpintis, viskas savu laiku. O tau pačiai leido pasižiūrėti į burnytę? Gal jau matosi pabalę ar patinę dantenos? Gal tiesiog sunkiau kalasi. Teorijoje rašoma, kad kartais reikalinga gyd. pagalba, dantenų prapjovimas, kad lengviau dantukai dygtų, tačiau realiai nei viena mama apie tai nepasakojo. Todėl tikėkimės, kad tai ir liks teorija:)

    elegancija

  6. 3

    tikrai išdygs, ar matei nors vieną vaiką be dantų?

    vilmazak

  7. 3

    na labai mane nuraminote.o gydytoja kiekvieną mėnesiuką pasižiūri ir sako na jau tuoj tuoj turėsit dantukus, bet jų kaip nėra taip nėra:)

    pupa34

  8. 3

    tikrai isdigs visi kiek reikia. mums taip pat 9 men. prasikale dantukai.po to vel 5 men. nieko nedygo. uz tai dabasr 1,4m, o jau dygsta astuntas dantukas

    gustas

  9. 3

    Manau,kad ateis laikas ir isdigs, bet jeigu tau neramu pasikonsultuok su gydytoja.

    Sagute

  10. 3