• 14ats.

    kaip pasikeisti pasa (asmens tapatybes kortele) po santuokos sudarymo?

    kiek ieskau informacijos vis skirtingai raso, jau pasimeciau. o atstoveti eile pasu skyriuj ir suzinoti kad truksta kokio nors menkniekio visai nesinori... ka pirmiausia reikia padaryti, kiek sumoketi, ar reikia nuotrauku ir t.t.? gal kas neseniai susidurete?

    arcitaTeisiniai klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    aleliuja... :D aciu reda83 :))

    arcita

  2. 2

    Eini i pasu migracijos poskyri su senu pasu ir santuokos liudijimu. Foto daro vietoj, antspaudus irgi, apmoketi uz padaryma gali atsiskaitydama banko kortele. Ir viskas.

    reda83

  3. 1

    Su savim turi tureti sena pasa ir santuokos liudijima. Dabar nuotraukas asmens dokumentams fotografuoja poskiriuose vietoj.

    Imbiere

  4. 1

    ka tik dokumentus pirmadieni pridaviau-reikia seno paso/tapatybes korteles ir santuokos liudijimo. Policijoj-migracijos skyriui duos popieriuka su saskaitos numeriu apmoketi uz nauja dokumenta( priklausomai kaip greitai nori gauti-per menesi 150lt, per savaite 200, per viena para-250lt), nuotrauku nereikia-jie dabar patys turi tokius aparatus ir nufotografuoja..kadangi man pasas buvo aktualiau, tai ir pirstu antspaudus eme, plius po pavardes keitimo nauja parasa reik susigalvot... kazkaip viskas labai greita ir patogu..as Panevezy dariausi, bet manau kad visur ta pati tvarka turetu buti :)

    safariE

  5. 1

    ir dar jei kartais gaunat socialine pasalpa, keicia nemokamai.

    Aurvile

  6. 1

    pasa keicia i pasa, kortele i kortele :)

    Aurvile

  7. 1

    pemi savo sena pasa,santuokos liudijima ir eini i pasu poskiri.

    Lafe

  8. 1

    paprastai, nueik su pasu senu ir santuokos liudijimu į pasų poskirį savo mieste. Daugiau nieko nereikia, ir žinoma pinigėlių turėk.

    Lulu

  9. 1

    paprastai nueini i pasu poskyri ir parasai prasyma ir menesio begi pakeicia

    ErikaP

  10. 1

    As kai dariausi pries metus reikejo santuokos liudijimo ir ir senos asmens korteles tada man pakeite per menesi tai kainavo 90 Lt,dabar kainos lyg keitesi..daugiau informacijos gali cia paskaitineti http://www.dokumentai.lt/

    ikmeskute