Atsakymai

  1. 5

    As stengiuosi tepti, bet buna islekiam is namu ir pamirstam, tai mazoji jau labai idegusi veiduka turi, nors slepiames nuo saules, nesiseka jos visiskai isvengti.

    dianela

  2. 4

    Be abejo, visi užduodami klausimai yra vienaip ar kitaip aktualūs. Bet kartais klausimas nuskamba kaip priminimas, todėl jis tampa daug vertingesniu. Juk kiekviena žinom, kad reikia tepti kremuku, bet pasitaiko, kad pamirštam, o priminimas nepakenkia:)

    elegancija

  3. 4

    na manau uzduodam klausimus aktualius mums...

    neringa1981

  4. 3

    Einant kiekvieną dieną į lauką netepu nuo saulės kremo,nes stengiamės išeiti į lauką iš ryto ir vakare,bet,kai pradėsim važiuoti poilsiauti prie vandens telkinių,tai būtinai tepsiu...

    debesėlis

  5. 3

    kia vaziuoja kur nors prei vandenuko, ar prei juros, tai visada nuo sauels patepu.ir visada padedavo.

    ievutek

  6. 3

    nuo saulės tai dar netepu, nors turbūt jau reikėtų pradėt ;)

    auvilė

  7. 3
  8. 3
  9. 3

    Kadangi mums tai tik pirma aitresnė saulė, tai specialiais kremukais dar netepiau. Tačiau į lauką išeinant visada patepu spec. kremuku nuo vėjo, tai manau šiek tiek apsaugo ir nuo saulės. Mano gražuolė, kai būnam lauke, dar vis miega vežimėlyje, todėl ant saulės praktiškai ir nebūna. Bet ko gero jau greitai reikės pradėti tepti spec. tam pritaikytais kremukais. Kartais laiku užduotas klausimas paragina mamytes į kai ką atkreipti dėmesį, bent jau mane:) Ačąiū už klausimą:)

    elegancija

  10. 2

    mes tepames kiekviena karta einant i lauka.

    Erika