• 11ats.

    mazyliu nuotrauku konkursai, is kur zinote kur kokie vyksta?

    vis uzmatau kaip mamytes praso prabalsuot uz ju atzaleles, jei man foto grazi as balsuoju....:) tik va man iskilo klausimas is kur mamos zibo apie visus konkursus? ieskot internete, zurnaluose ar dar kur? kazkaip maniau kad niekad mazo nuotrauku nesiusiu bet dabar pagalvojau jeigu konkursas butu labai idomus tai gal ir sudalyvautume, tik net nezinau kur tu konkursu ieskot?

    AnonimasKonkursaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    As irgi ne karta maciau faceboo'e. Ne karta esam dalyvave "Mazylio" zurnalo konkursuose. Esam ir priza ten laimeje:)

    renaciuks

  2. 3

    kartais per google ivedu fotokonkursai. Ir daznai mama.lt vyksta

    Jorkaile

  3. 3

    benarsant interneta vis koki konkursa uztinku

    sandi

  4. 3

    Internetas visagalis :) Aš dažnai užmatau facebook'e,kad koks nors mamyčių žurnalas organizuoja vaikiukų konkursą, arba kokį žurnalą skaitydama pamatau:) Tik gaila,kad dar negaliu dalyvauti:)

    Nojukas

  5. 2

    narsant internete,kartais visai nesitikint,beiskant sau reikalingos informacijos,apie vaikus,daugiausei. kazkada radau puslapyje moteris. tavo vaikas ir t,t, taip pat ir vaiku zurnaluose

    domisi

  6. 1

    portale tindirindi.lt - ten dažnai vyksta konkursai.

    Lulu

  7. 1

    fb vaiku centras EUROPA kiekviena savaite rengia nuotrauku konkursus:) vis skirtinga tema. susirandi fb europa ir matai kas vyksta kiekviena savaite. jei nori issiunti foto ir dalyvauji.

    Anonimas

  8. 1

    as karta visai netycia uzejau i 'tavo vaikas' zurnaliuka,ten kur konkursai,tai siunciau ir as savo dukryciu nuotraukas.o siaip irgi iki siol nieko nezinojau.

    laimaa

  9. 1

    o as kazkaip facebooke nemaciau:( o zuranlu pilna tai net nzn kuri verta pritki paziuriu jei man aktualiu temu ir klausimu yra tada perku bet maciau tik pora konkursu

    Anonimas

  10. 0

    Kiek teko pastebėti, konkursai dažnai vyksta Facebook puslapiuose. Kaip tik šiandien aptikau vieną Žaislai Vaikams rengiamą foto konkursą. Pati mėgstu gaminti, tai gal reiks sudalyvauti ;)

    VaidaVe