Atsakymai

  1. 5

    Vairavau iki paskutines dienos, nes vairavimas man - malonumas ir dirza dedavau visada

    almyte7

  2. 5

    Yra specialus dirzai nesciosioms.Toki butinai pirksiu,kai lauksiuos antro vaikelio.
    Visada seguosi dirza vairuodama ir kai tik esu keleive.Tikiu,kad dirzas issaugojo mano ir mano kudikio gyvybe.Budama nescia 8 men patekau i baisiai avarija.Autobusiukas kaktomusa trenkesi i musu automobili.Isitempes dirzas sutrenke mano krutine ir papilve.Man buvo sunku kvepuot,bet rimtesniu suzalojimu nepatyriau.O kudikelis visai nenukentejo.Po to ivykio jauciau didziule baime vairuoti.Ir tik dabar,kai maziukui beveik 4 men sugebejau prisiversti sesti uz vairo.
    Taigi,brangiosios esmos ir busimos mamytes,kad ir koks tas dirzas nepatogus,geriau jau prisisegit;)

    rimrem

  3. 5

    vairavau iki paskutines savaites, dirza dedavausi nes gi butina, syki sustabde nes pamane kad be dirzo nes ji pasikisus po ranka buvau, tai sake taip negalima kad butu ir gero kelio palinkejo :)

    inga3

  4. 4

    esu 34savaitej, bet vis dar vairuoju ir su dirzu. dirzas atsargos nedaro, visu svarbiausia neissigask vairuodama, nes taip gali labiau pakenkt vaikeliui.

    kotikita

  5. 4

    vairavau pilnumije iki paskutiniųjų dienų ir diržą dėjausi, tik truputį jį nustumdavau nuo pilvo, kad nespaustų:) kadangi baiginėjau Klaipėdos universitetą tai reikėdavo dažnai į Klaipėdą važiuoti, žodžiu važinėjau ir visai gerai jaučiausi, už tai ir vaikutis dabar tik į mašiną ir miega, o jei dar muzika groja tai jai visai smagu:)

    pupa34

  6. 4

    vairavau iki paskutinios dienos. dirža prisisegdavau

    jurgita

  7. 4

    Kadangi diržas yra vienas iš būtų kelių eismo taisyklių reikalavimų, tai manau, kad jį segtis būtina. Juk nėra KET išimčių nėščioms, važiuojančioms su vaiku ar pan. Jeigu jau taip nurodyta, reiškia yra visiškai saugu jį segtis. O kaip, tai jau ne viena mamytė aprašė. Kam laužyti taisykles, jeigu jos yra sukurtos saugumui. O nuo kiekvienos nelaimės neapsisaugosi, nes kartais ir be saugos diržų pavygsta išvengti nelaimės. Linkiu tik kad to neatsitiktų.
    Be to yra visokių pirkti ant diržų dedamų paminkštinimų, ir naujas dizainas, ir patogiau:)

    elegancija

  8. 4

    vairavau iki pat galo, dirza dedavausi, bet ne visada, kai tolimesnes keliones butinai su dirzu vaziuodavau arba vairuodavau

    neringa1981

  9. 4

    eina 8 menuo nestumo ir pati vairuoju, dirza deduosi butinai, nors kai nesilaukiau retai ji uzsidedavau kol baudos negavau :D dar ant pilvuko uzsidedu pagalvele, kad jeigu staigiai sustabdzius su pilvuku nesitrenkciau tiesiai i vaira...dar po uzpakaliuku pasidedu pagalvele, kad butu minksciau ir sumazintu ta drebejimo jausma:)vairuosiu iki tol kol galesiu ;)

    Benikiux

  10. 4

    Ir as pritariu vairavimui tik su dirzu. Nezinau kaip atrodo dirzas nesciosioms, bet as jo neturejau ir neprireike, nes kiek skaiciau, tai tinka ir paprastas. O kaip ji segtis, mamytes jau parase.
    O del pilvuko suspaudimo, manau ner ko bijoti. Jame vaikuciui pakankamai saugu, nes taip jau gamta sutvere. Skaiciau, kad net po smugiu i pilvuka, vaikuciui dazniausiai nekliuna, nes ji apsaugo pilvo sieneles, vaisiaus vandenys ir pan.
    Sekmes vairuojant! :)

    Ausra