• 14ats.

    Mėnesinės po gimdymo

    Maitinti krūtimi baigiau prieš 2mėn, po savaitės susirgau mėnesinėmis. Jau praėjo 30 d., lyg ir turėtų prasidėti vėl, bet kaip nėra taip nėra. Ar mėnesinės po gimdymo gali būti nereguliarios? Po kiek laiko jum susireguliavo ciklas? Ar tai normalu? Baisu truputėlį, kai jos vėl dingsta.

    budrikienePogimdyvinis periodasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    normalu kad menesines nereguliarios. As pati susirgau ketvirta men po gimdymo ir apie 10 men sirgau tik kas antra men kol viskas susitvarke ir pradejau sirgti kiekviena men

    tete

  2. 3

    ziurekit o man du menesiai neprasideda dar menesines po gimdymo normalu cia ?

    lover19

  3. 2

    Jei turejai nesaugiu lytiniu santykiu visko gali buti... man abu kartus issyk buvo reguliarios, manau daug kas priklauso nuo organizmo:)

    erika1984

  4. 2
  5. 2

    lover19, normalu ;) 2men. dar trumpas laiko tarpas, turek kantrybes ;) beje, man menesines prasidejo praejus 2men po gimdymo... kitoms siek tiek ilgiau tenka palaukti... kaip supratau tu pati nebemaitini jo? tai gal ilgai nereikes mmm laukti :)

    romantike

  6. 1

    daug kas priklauso nuo organizmo,man jau antri metai po gimdymo,bet dar nesusireguliavo

    ruta26

  7. 1

    manau kad visai normalu,nes po gimdymu pas moteri issiderina ir hormonai ir ciklas,nes man nuo gimdymo praejo daugiau nei metai o menesiniu ciklas nesusinormalizavo vis dar.

    sandradan

  8. 1

    tai visai normalu,paskiau viskas susireguliuos palaipsniui

    masiniuke

  9. 1

    susirgau 8menesi po gimdymo nes maitinau,menesines nebuvo reguliarios, ir pastojau vel:))) gali net 2metai praeit kol hormonai susireguliuja

    Kalnietiene

  10. 1

    Pas mane dar ir kokios nereguliarios,tai sergu,tai ne,nesuprasi.

    marinaaa