• 23ats.

    Klasės susitikimai - ar dalyvaujate tokiuose susibūrimuose po 5,10,15,20 metų ir t.t? Ar net neketinate?

    kokie įspūdžiai po daugelio metų susitikus visiems? Ar labai pasikeitę žmonės ne tiek išore, bet ir vidumi? gal kam teko sudalyvauti ne viename jau, gal pastebėjote kad dalyvaujančių vis daugėja/mažėja su metais?

    LuluHobis ir pomėgiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Aš tik už tokius susitikimus,smagu juk.Tik manau turi būti draugiška klasė.Mes jau po dviejų metų baigimo padarėm susitikimą ir buvo beprotiškai smagu visus pamatyti ;) O dabar planuojam pradinių klasių susitikima daryt, nes jau labai daug metų prabėgo ;)

    Nojukas

  2. 2

    siais matais buvom susiorganizave klases susitikima po 10 metu. Buvo idomu pamatyti pasikeitusius klasiokus, prisiminti senus pokstus iskrestus mokytojams ar prisiminti linksmu nutikimu.

    tete

  3. 2
  4. 2

    dalyvausiu, o klase tikrai tokius surengs :)

    Adri

  5. 2

    Visada,buvom susitike po 5 metu mokyklos baigimo ir va neseniai buvo 10 metu kai baigem mokykla,tai susirinko visa klase,net klasiokai kurie gyvena uzsieni,specialiai atvaziavo i susitikima,klases aukletoja atvaziavo is Maskvos,nes po musu isleistuviu isvaziavo ten gyventi.
    Siaip tai musu klase buvo maza ir draugiska,tai mes daznai bendraujam ir susitinkam,ne tik tokiom progom :)

    Jolka123

  6. 2

    dalyvavu po 5m, po 10m deja, neisejo, gyvenau uzsienyje, ir neisejo grizt, labai buvo gaila...ispudziai buvo labai geri, stengsiuos sudalyvauti sekanciame, jei salygos leis :) smagu pamatyti kaip kas pasikeite, kaip gyvena, kas seimas sukure ir pan..

    safariE

  7. 1
  8. 1
  9. 1

    nesu buvus nei vienam,nors vienas tebuvo,bendraujam per facebooka

    ruta26

  10. 1

    mokykla baigiau pries 7metus, tai dar tik vienas susitikimas buvo (po 5m.) mes susitikimus rengiam bendrai visu 3 klasiu, tai labai sauniai laika praleidom, ilgai ispudziai nebleso :) niekas nepasikeite, turbut dar mazai laiko praejo... tiesa, dar po metu vel megino organizuoti susitikima, bet susirinko vos 7 zmones :) nemanau, kad verta kasmet juos organizuoti, nes ne taip idomu, tad ir zmoniu maziau susirenka.

    romantike