• 22ats.

    Ar būna kad kamuoja ilgesys?

    Atrodo viską turiu,šeimą-mylimą vyrą,sūnų.Pastogę virš galvos,darbą.Esam sveiki,laimingi.Bet kartais,dažniausiai kai klausausi lyrinės muzikos,pasidaro taip ilgesinga,lyg sielai kažko trūktu.

    raganaiteLaisvalaikisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    būna ir man kartais šitaip, tačiau pati sau neleidžiu liūdėti, jungiu trankią garsią muziką ir net nepajaučiu kaip jau taškausi po namus kokią šluotą pasiėmus ;D

    Anonimas

  2. 3
  3. 3

    Man lygiai tas pats, tikrai viska turiu ir nieko netruksta, gal vyro siek tiek, nes per daug dirba :)
    Bet beklausant letas dainas visada pasikeicia nuotaika, susimastai, iskyla prisiminimai ir pan...kartais ir asarele nurieda...

    Ernestina

  4. 2

    taip buna.... neranda siela, kazko laukia...

    ingri

  5. 2
  6. 2

    buna pasidaro kartais liudna..na turiu tam siokia tokia priezasty..gyvenam uzsienyje..pasiilgstu seimos nariu,giminaiciu,draugu..uzsieni pasirinkau pati..esu cia laiminga..tiesiog kartais gaila,kad negaliu tureti visko iskarto:)

    Fantazija

  7. 2

    uzeina tokios bangos kai net susigraudini kartais

    sandi

  8. 2

    Pasitaiko visko, buna kad ilgiuosi laiku kai laukiausi, vaiko kudikystes menesiu, taip pat laiku kai su vyru susituokeme, atostogu siltuose krastuose. Bet viskas praeina, ir lieka tik prisiminimai.

    kvapni_feja

  9. 2

    Na būna taip.Gal ne be priežasties taip jaučiamės,gal trūksta kažko,bet nesuprantam ko:-)

    aidaS

  10. 2

    buna ir man taip, kai muzikos beklausant uzklumpa dviprasmiskos emocijos. manau, tai visiskai normalu. kad ir kaip zmogui butu gera ir smagu gyventi turi "uzplaukti" ir niuresniu akimirku. tokia jau ta zmogaus psichologija.

    romantike