• 7ats.

    Dukra nesioja kontaktinius lesius. naudojimo instrukcijoj parasyta, kad ju galima neissiimti nakciai. kiek daugiausiai naktu galima miegot su jais?

    eaaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    jeigu jie yra spacialus, skirti nesioti ir diena ir nakti juos reikia issiimti karta per savaite taciau is patirties galiu pasakyti - kuo dazniau bus isimami tuo ilgiau tarnaus ir maziau vargins akis, nes nuo nuolatinio nesiojimo gali prastet regejimas, perstet akis ypac jei akytes jautrios. beje kiek dukrai metu? jaunesniems nei 16m isvis nepatariama nesioti linziu.

    arcita

  2. 2

    tada viskas tvarkoj, jei akytes nejautrios ir neskaudes galima drasiai nesioti. as pati jau keli metai su linzem, galiu tik patarti - pirkit menesio laiko nesiojimo, paprastus ( ne naktinius) lesius, jie siek tiek pigesni, taciau juos kasnakt issiimant galima drasiai isnesioti iki 3 men. taip daug pigiau ir tikrai isbandytas reikalas :)

    arcita

  3. 1
  4. 1

    ar 16 metu ar daugiau - geriau issiimti nakciai kiek imanoma dazniau - ne tik del prailgsiancio galiojimo (dregmes sulaikymo) laiko, bet ir del paciu akyciu, nes kiek bebutu reklamos, nemanau, kad akims sveika, nors ir deguoni praleidzia, juk vistiek svetimkunis, kad ir akys toleruoja. pati per 14 metu visokius isbandziau, bet tie day&night mano manymu naudingas tik kokioj kelionej prie ezeru ar pan..

    Anonimas

  5. 1

    As kiek zinau tai nkaciai visada geriausia izimti

    ErikaP

  6. 1

    as irgi tokius nesioju. 1 karta savaiteje reiketu lesius issiimti ir palaikyti per nakti spec skystyje. o jei dar dazniau issiimtu butu dar geriau ir sveikiau akims. be to, ir patys lesiai ilgiau galioja jei dazniau buna ne akyje, o tame induke su spec skysciu. tad as tik ekstriniais atvejais arba kai visai tingiu neissiimu lesiu. tai per savaite 2-4 naktis miegu be ju. gaila akyciu :)

    romantike

  7. 0

    Arcita, dukrai 16 metu, gimtadieniui viena is dovanu buvo ilgai issvajotu :)

    eaa