• 8ats.

    Ka padovanoti vyrui drauguystes metiniu ir gimtadienio proga?:)

    Labai reiketu jusu patarimo si menesi mum su draugu pirmosios metines (metai) kaip kartu ir kaip tik ta pacia diena jo gimtadienis ir vis galvoju ka jam nupirkti dovanu? turiu keleta varijantu, bet noreciau isgirst ir jusu patarimo :)) Kadangi ne vieni gyvename, nuomojames daug musu, tai nelb iseitu su zvakem vynas ir panasiai :) Aciu is anksto :))

    JusteeeGimtadieniai, jubiliejai, sukaktuvėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 1

    jeigu patiktu uzsakyk spa diena dviems , bus ir gimtadienio ir draugystes metiniu dovana

    Mazute

  3. 1

    Nupirk pramoga dviems kokia nors... kuri jam patiktu ir abu issiruoskit i ja...

    ErikaP

  4. 1

    Sugalvok ką nors romantiško(čia paminėjimui vestuvių metinių:).O gomtadieniui,tai pagalvok kas jam patinka,ar kuom domisi.Taip geriausia.

    Nojukas

  5. 1

    piknikas dviese po zvaigzdetu dangum, zvaigzdes atstotu zvakes =)

    titina

  6. 0

    Nesinori vien tik vokelį dovanoti. Norisi ką nors malonaus, atsiminimui. Man draugė patarė ir davė koordinates dailininkės, kuri gali iš nuotraukos nupiešti portretą. Gavosi - nerealiai. Net apsiverkė visi. Pasirodo, ta dailininkė - viena iš geriausių Lietuvos portretistų. O ir susisiekti su ja buvo nesunku, nuotraukas nusiunčiau e-mailu. Galiu drąsiai ją rekomenduoti ir pasidalinti jos koordinatėmis su visomis. Ji paprasta protinga ir sukalbama moteris. Su ja labai buvo malonu pabendrauti:

    http://www.annalopucha

    Anonimas

  7. 0

    Pritariu,kad gali nupirkti ką nors kas patinka,kuo domisi,ko reikėtų.O paskui galima nueiti į kiną,pabūti kavinėje,romantiškai pasivaikščiot.

    aidaS

  8. 0

    gal tavo vyras turi hobi, ar nori kazka nuspirkt bet gaili pinigu, tai tu galetum tai ji nustebinti nupirkus jam to ko jis nori.musu metines buvo pries men tai irgi galvojau ka padovanot.jis turejo sena spininga(meskere) pats gailejo pinigu padaryt sau tokia dovana, tai karta nuvaziavom i gariunus ir ji nuvedziau i zvejibos skyriu, jis pats kazkaip domejosi kainom, bet vis sake kad jam gaila pinigu, tai as jam nupirkau spininga. jis man iki siol atsidekot negali. pacia pirma diena nuejo zvejot ir pagavo lydeka virs3kg

    Tnijole