• 4ats.

    vaikucio berimas

    dukrytei 11 men.ja isbere raudonom demelem (ne spuogiukais) pilvuka,veiduka,uzpakaliuka..ant rankyciu ir kojyciu berimo nera..valgem kaip yprastai..iskyrus avizini sausainuka su avietemis,kurie yra vaikiski..niekada anksciau nepastebejau jokiu alergiju..pas daktare galim eiti tik rytoj..kadangi pas mus tokia sistema,kad reikia uzsiregistruoti pas daktarus is pacio ryto..ar tai galetu buti vejarupiai?

    Fantazija1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Jei tai butu vejaraupiai, pakiltu temperatura ir berimas butu spuogeliai su pulingom virsunelem, ju turetu buti daug ir visur.
    Mano nuomone tai galetu buti tiesiog prakaitiniai arba berimai nuo kokio nors maisto

    tete

  2. 2

    Tikrai ne vejaraupiai, nes buna spuogeliai, kaip puslytes kazkas panasaus. Jei kazkokio ipatingo maisto nebandet, gal vaiku dermatitas? Mano sunui irgi 11 men, pries menesi buvo atsiradusios rausvos demeles, lyg papaleiskanojusios, ant peties, rankytes sulenkimu. Bet veliau isnyko. Daktare sake kad panasu i dermatita. O kas sukelia tas demeles iki siol neistirta. Reikia stebeti vaika, jei dauges butinai pas dermatologa vesti reikia.

    kvapni_feja

  3. 1

    Vienkartine alergija kazkokiam maistui

    Jorkaile

  4. 1

    galbut kokia alergija,nors cia galima tik paspelioti,nematant.nes tikrai ne vejaraupiai,kadangi butu berimas visur,netik ant veiduko.o spuogai tiesiog akyse dygsta,atrodo kol vienus patepi,o jau kitu pridige

    nesvarbu