• 8ats.

    Labas vakaras, mano paneles arteja treciasis gimtadienis, koki stalas padaryti? (placiau viduje)

    Va ir mes sulaukem treciojo gimtadienio, ka patartumet pagaminti ant stalo? bus tik suauge, nes neturim draugu panasaus amziaus bus apie 10 zmoniu, tikrai bus saslykai o ka prie ju pagaminti? =) busim gamtoje.

    xeditukasxVaikų gimtadieniaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    vaisiai, darzoves, riesutai, sausainiai,javainiai, kumpeliai kokie ar lasinukai, koncervai, suriai, rukytos mesos gaminiai, desros.
    Jei lauziuka turesit sriubyciu issivirti galit,kosiu, bulve pasikepti ant zariju.
    Duonos galit pasikepti su cesnakeliu.

    Ernestina

  2. 1

    kaska pakramtyri reikia kol lauksit saslyku:smustinuku,vaisiu,kokiu riesutu

    sandi

  3. 1

    as manau vien saslykais tikrai nebusit sotus, o dar kol jie iskeps teks laukti, mesyte praverstu, mes visada prisidedam visko, geriau jau liks, nei truks :))) viska i saltkrepsi dedam.
    o man salotos prie saslyku nelabai, agurkas, pomidoras skaniausia. Na bet kai svente, gimtadienis, tai gal biski prasmatniau salotos :)

    linute09

  4. 1

    Kadangi šašlykai toks sunkokas maistas, tai salotos kokios gaivios ir lengvesnės galėtų būti.Panaršyk internete,tikrai rasi :)

    Nojukas

  5. 1

    į gamtą tinka kokie mini sumuštinukai, daržovės papjaustytos,nes vistiek kažko ,madro nepriruoši ir neveši į gamtą.Įvairūs vaisiai...

    Nojukas

  6. 0
  7. 0

    vieno kasnio sumustinuku, darzoviu , misrainyciu , riesutu.... Vezkites viska ka megstat ir tinkama gamtoj valgyt

    Mazute

  8. 0

    na lauzo nekursim, tik saslikine uzsikursim, taip mesyciu nesinori prie saslyku gal kokiu salotu ar misrainiu pagaminti? gal patartumet kas daugiau tiktu prie saslyku =)

    xeditukasx