Atsakymai

  1. 2

    Dariausi plaukų laminavimą. Gal tai kažkiek panašu. Bet man tai pasirodė tiesiog paprasta kaukė, pagal darymą. Poveikis geras, bet išsilaiko gal savaitę, o paskui tas pats.

    Dziungarija

  2. 2

    sitas klausimas ir mane labai domina, ir jei atsiras bandziusiu, idomu gal kurios pacios daretes nusipirkusios Encanto do Brasil priemoniu linija, nes taip daug pigiau iseina, tik ar pavyksta namie vienai ar su pagalba? ginnta, o procedura daznai taikoma ne tik tiesinimui, ir gydymui, nes plaukas pripildomas keratino, tuo paciu istiesinamas, maziau "traumuojamas" garbanu, velimosi ir t.t.

    Anonimas

  3. 2

    kiek girdejau tai negydimas o plauku tiesinimas keratinu. Jis istiesina plauka, neleidzia jam garbanotis ir siaustis.
    O apie gydima nieko neteko girdeti

    ginnta

  4. 1

    man kaip tik neseniai pasiule kirpeja,sake uztruktu procedura apie 3 valandas bet plaukus pilnai pamaitina,jie tampa svelnus,purus sveiki.siaip man sake apie 70lt kainuotu cia Kedainiuose

    sandritute

  5. 1

    dariau pora kartu pagal kuponus su nuolaida, tai efektas patiko, tikrai gido keratinu, bet reikia daryti katik padazius plaukus ir spalva islieka ilgiau ir ryskesne, ir tas tiesinimas nekenkia plaukams, bet tol laikosi jie tokie grazus kol neisplausi gavos :(((

    lolita24

  6. 1

    kiek teko dometis, tai plaukas patiesinamas ir pradzioje atrodo tikrai geriau : zvilga ir atrodo sveikesnis, bet po kiek laiko plaukai apsiursta kaip ir nuo bet kokiu tempimu.

    renaciuks

  7. 1

    nebandziau. bet skaicia apie ji. jei is tikro atgaivina plauka, tai ir kaina dar prieinama. maciau po simta su virs

    Jorkaile

  8. 1

    o tai cia kokios linijos produktais darys tau? nes Encanto de Brasil kiek zinau, uztvirtinamas karsta temperatura (tiesinimo znyplemis), tai vistiek tiesina. gal kazka ne taip nugirdus esu..

    Anonimas

  9. 1

    as naudoju sampunus plaukams su keratinoidais.
    isoriskai pats plaukas lyg ir nepasikeite, bet geriau krenta,kartaisnenaudoju nei putu, nei lako. maziau riebaluojasi,jau nekalbu apie pleiskanas. nustojo slinkti.atauga daug nauju.ir spalva, lyg ir paryskejo.

    raima

  10. 1

    na as apie gydyma kalbu tiesinimo man nereikia nes ir taip plaukai tiesus kita savaite zadu eiti atlikti ji pas mus kaina 100lt ir 100 priemones kainuos tolimesniam gydymuj

    saldainioks