• 8ats.

    ar tai gimdymo pozymiai ?

    mamos ,turiu klausima ,gal toks jau buvo uzduotas ,nepykit jei taip .. mano pilvukas nusileido pries beveik 3 savaites ,galvyte jau isistaciusi ,vakar vakare radau gleiviu kamsti (as taip manau ) ,bet jo buvo vos vos tokiu tampriu skaidriu gleiviu ,kaip kiausinio baltymas tik su baltom priemaisom ,jauciu pilvo apacioj tempima ,pilvukas jau nuo 30 sav kieteja i valanda po kelis kartus ,o vakar vakare pradejo mausti pilva kaip pries mmm tik nereguliariai .ai ir jau apie 3 savaites labai pagausejo isskyru .. tai noreciau paklaust ar cia jau man tiketis kad tuoj gimdysiu ar dar galiu atsiputus laukt ?ar kuriai nors buvo kad su tokiais pozymiais pernesiojot leliuka ? gal juokingas mano klausimas ,bet as baigiu isprotet jau :D

    shventojiKiti klausimai apie gimdymąĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    Patykek , man panasei buvo , brt as pagimdziau savaite veliau , ir kas svarbiause daktarai dar norejo laukti , nors pas mane gimda tvirtai uzdaryta buvo , net gelis nepadejo, tai pasiprasem cezari pjuvio , nes nebegalejau as ir tu skaumu tverti. :) Ir sendien suejo 12 dieneliu jau :) O turbut dar iki dabar buciau laukusi..

    Laukiu12

  3. 2

    na tai galetu buti paruosiamieji saremiai,kurie betkada gali peraugti i tikruosius..

    Fantazija

  4. 2

    Aš su tokiais požymiais ryte nuvažiavau ligoninėn, sako dar be rytojaus negimdysi, o pagimdžiau tą pačią naktį.

    marcipana

  5. 2

    man 38 savaites beveik ... na tie skausmai tikrai nestiprus ir nesikartoja daznai ,uzeina pamaudzia kokias 2 min ,paskuj praeina ,uz kokiu 5 min vel uzeina .. paskuj dingsta keliom valandom isvis ... ar visi sitie dalykai jums buvo pries gimdyma ?

    shventoji

  6. 2

    VAziuok i ligonine pasirodyk ir bus viskas aisku ir b\nereiks kankintis as ir kol pagimdziau gal 5-6 kart vaziavau del sventos ramybes:)

    rasarockina

  7. 2

    kelinta tau savaite? Nes man irgi panasiai...

    ErikaP

  8. 2

    O ne geriau nuvaziuoti i lygonine,kad apziuretu ir tada tyksliai zinosit,tai gali buti paruosiamieji saremiai ir gali greitai prasideti gimdymas.Vyro sesei taip pat buvo kaip ir jums,tik paskutine diena(iki termino buvo like 4 dienos) pradejo kas 10 min maust pilva,nuvaziavo i lygonine apziurai ir po 3 val pagimde. :)

    Jolka123