• 14ats.

    Patarkite: Zippy su klasikine vaziuokle ar su manevringais ratais?

    Norime pirkti lietuvišką Tutis Zippy vežimėlį. Labai patiko su klasikine važiuokle, taip minkštai važiuoja, supasi lopšys. Bet ar patogu su tokiu miesto gatvėse, parduotuvėse? Ar tilps važiuoklė š bagažinę? Ką rinktumėtės jūs? Kodėl?ačiū

    mangoĮranga ir baldai kūdikiamsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    beje , dar noriu papildyti:) mano drauge turi kazkoki vezimaiti su klasikine waziuokle, tai ji kai pas mane buwo ir pawairawo su manewringais ratais mano wezimaiti, tai sake- pasaka :D sake, treciam vaikui toki pirks :D esme tame , kad su nemanewringais ratais nepatogu pasukti, o jus kaip tik rasot , kad prie misko , gamtoj gywenat, tai y tai atsizwelgiant as kaip tik su manewringais pirkciau! mes taip pat wasara daznai bunam kaime, tai man labai gerai su manewringais duobes apvaziuoti, kai duobetas kelias :) o beje, jei reikia labai tai pas manewringus gi ratai uzsifiksuoja ir waziuoja tik tiesiai, bet as kiek turiu zippy tai ne karto nefiksawau :) Pro visas piewas ir duobes tik su manewringais warinejau ir labai gerai :) o del minkstumo, tai sakau ten amortikai reguliuojasi ar minkstai ar kietai kad waziuotu, tik ne wisi ta zino :) jei ko reikes del zippiu tai rasyk :)

    Pingvin

  2. 2

    mes turime zippy su priekiniais manevringais ratais, tai man liuks :) irgi minkstai vaziuoja, zippy amortizatoriai reguliuojasi, galima padaryti kad minkstai ir kad kietai vaziuotu, tai as aisku pasidarius, kad minkstai vaziuotu. jus jei pirksit zippy tai prasykit , kad parodytu, kur amortizatoriu kietumas reguliuojasi, tai sakau ir su manewringa vaziuokle pas mus labai minkstai waziuoja. As tik uz manewringas waziuokles, nes labai patogu! ratai telpa bagazineje

    Pingvin

  3. 1

    as rinkciausi su klasikine vaziuokle,man nepatinka tie kur nori besisukantys ratai,drauges leliuka saugojau pas ja vezimelis su manevringais ratais,nezinau gal reikia iprasti bet man nepatogu pasirode,o su klasikine vaziuokle kazkaip atrodo ir vaziuoja minksciau

    sandritute

  4. 1

    o ne, as tai tikrai nenoreciau su tais nevaldomais ratais man ir norisi eiti pasivaikscioti su vezimeliu tik todel kad ratukai priekyje manevringi. bet kokie saunuoliai Tutis jei siulo toki platu pasirinkima. O kiek kainuoja su klasikine vaziuokle? kaip atrodo? as tai nemaciusi?

    Ambrela

  5. 1

    sulanksčius tai manau mažas skirtumas kokia važiuoklė, nes ir manevringos gi ratai dideli. jei bagažinė didelė tai skirtumo nėra

    Rima252

  6. 1

    Man kaip gražu būtų odinis Zippy su klasikine važiuokle būtų. mMMmmm.... manau įpratus sunkumo nėra važiuot. Bet aš asmeniškai rinkausi manevringą :) man patogiau.

    Rima252

  7. 1

    Būna būna. Tik jeigu nesi vairavęs su manevringais ratais gal ir nieko ta klasikinė važiuoklė. Bet jeigu jau esi įpratęs prie prie manevringos tai su klasikine gali būti sunku. Aš, pavyzdžiui, turiu Zippy su manevringa važiuokle ir nė karto nebuvau užfiksavusi priekinių ratų. Užfiksavus man atrodo nelabai įmanoma važiuoti, ypač parduotuvėse lengva vairuoti kai sukiojasi priekiniai ratukai.

    Anonimas

  8. 1

    mes turejome kitos firmos vezimeli su klasikine vaziuokle tai kaip irpatau prie jo tai nepakeiciamas, vezimelis supasi ne tik i prieki ir atgal bet ir i sonus, gera amortizacija. Jei butu tuop metu buves Zipis su tokia vaziuokle tikrai buciau rinkusis ji.

    Anonimas

  9. 0

    Oj, ačiū mamytės, kokių gerų patarimų pažėrėte ir taip išsamiai savo nuomonę išsakėte, beveik apsisprendėme pirkti su manevringa važiuokle iš kurios bet kada galima turėti užfiksuotus ratus.

    mango

  10. 0

    Tiesa, o kaip bagažinėje su vieta? Mūsų mašina didelė, bet su vaiku keliaujant be vežimėlio dar ir kitų daiktų būtų.

    mango