Atsakymai

  1. 4

    mes dar nenaudojam, bet naudosim.. nes pazystu ne viena leliuka kuris su vaikstyne uzaugo ir nieko baisaus neatsiko:) mano lelius visad ant ranku buna, tai vaikstyne man labai pravrs

    kristale

  2. 3

    Mes ir naudojom, geras dalikas tos vaikstynes.

    kristulele

  3. 3

    Nei vienam vaikuciui nenaudojau. Nepatinka man tos vaikstynes.

    trejetukas

  4. 3

    Mes nuo 8 men. savo mazute i vaikstyne pradejom pratinti. Jai labai patinka ir mums taip pat .

    almyte7

  5. 3

    mes augame be vaikstynes visai mums jos neprireike:)pradejo pati isikibusi eiti,tad ir nebepirkome...buvau idejusi pas drauge savo mazaja i vaikstyne tai pradejo verkti baisiausiai:)

    iirina

  6. 3

    mes nenaudojame. Pirmas vaikas be ju isaugo, tai ir antram neplanuoju pirkti. Girdeju visokiu atsiliepimu, tai nusprendziau nerizikuoti. Pritariu, kad labai patogus daiktas, bet gal verta atsisakyti sito patogumo...

    mamyčiukas

  7. 2

    Aš naudojau, labai patenkinta. Net vienu metu, vaikštynėje maitinau.

    Jorkaile

  8. 2

    svarbiausiai nustatyti tinkama auksti vaikstynes,kad vaikas pilnai siektu paduku zeme,o ne pirstu galais.turim 4 vaikeli manau isigyti ir jai vaikstukus,kai ateis laikas,gi labai smagu. tiesa,visi 3 vaikai normaliom kojom ;)

    RASA35

  9. 2

    O as pritarciau Mamiciukui ir Agnei. Jei vaikas tinkamai priziurimas, tai nieko blogo jam vaikstyneje nenutiks. Taciau pritariu tai nuomonei, kad tai gali tapti teveliu "atsikratymo vaiku" irankis. Jauciu, kad ir as tuo piknaudziauciau. O reikia nepamirsti dar vienos vaikstyniu blogybes, kuria sunku kontroliuoti: vaikutis joje pavarges, negali pats pailseti. Taip kad, jei tai nera pirmo butinumo daiktas, manau tikrai galima be jo apsieiti. Mums jos visai nereikia.

    Ausra

  10. 2

    o mes nenaudojom ir neketinam ateityje naudoti. manau, vaikas ir be jos turi ka veikti ir pats ismoksta vaikscioti. skaiciau apie jas nemazai, tai radau daug daugiau neigiamu daktaru ir visokiu mokslo vyru nuomoniu nei teigiamu. Todel as jais pasitikiu ir nekisu vaiko i vaikstyne vien tam, kad paciai nereiketu su juo uzsiimineti. Ir tai gali neigiamai atsiliepti vaiko stuburui ateityje, nes jam veltui uzkraunama didesne apkrova ( kazkodel kai kurios mamos galvoja, kad nuo vaikstyniu kojytes klisos pasidaro).

    Agne