Atsakymai

  1. 3

    ir tiesiog isrinkom ta, kuris labiausiai patiko

    Dziungarija

  2. 3

    kai jau zinojau kad laukiuosi bet nezinojau lyties tai ziurejom filma august rush, kuris labai patiko ir nusprendem berniuka pavadinti Augustu. bet gydytojai pasake kad bus mergyte tad jai isrinkom varda Vilte. bet kai gime lelis ligoninej sako mama cia berniukas keiskit varda ir abu su vyru pasakem kad Augustas:)

    wiktoriuke

  3. 3

    Dukrai uždėjau savo tetos vardą, o sūnui rinkome iš vardų žinyno, kurie labiausiai tiko, iš tų ir pasirinkome, bet sąrašas nebuvo didelis. Sūnui prieš gimstant jau nusprendėm vardą, kai gimė dar su vyru sakom, ar duodam tą vardą, ir uždėjome tą patį, kurį išrinkome prieš gimstant..:-)

    iinnggaa

  4. 3

    isrinkom jau vaikui gimus,is nemazo saraso,norejom trumpo,nes pavarde ilga,svarbu,kad butu lietuviskas vardas

    ruta26

  5. 3

    ieskojome tokio, kuris deretu prie pavardes ir, kurio negaletu vaikai iskraipyti...akis uzkliuvo uz vieno, o sirdis ji baisiai isimylejo, tad paieskos buvo nutrauktos:))

    Lukniukas

  6. 3

    Oi labai senai berniukui vardą žinojau.Kažkada išgirdau ir labai patiko, paskui dar sapnuot teko kai nesiaukiau ,kad sūnelis su tokiu vardu.O kai sužinojau kad laukiuosi ir dar nebuvo aiški lytis,tai internete žiūrėjau mergaitiškus vardus ir labai gražus vardas buvo Luknė,tai jei būtų mergytė būčiau davus tą vardą :)

    Nojukas

  7. 2

    su vyru buvome ka tik pradeja draugauti ir kazkada juokais isrinkome savo busimiems vaikams vardus. Sunui ta kart sugalvota varda ir uzdejome

    ginnta

  8. 2

    na mūsų Modestuko vardo istorija labai parasta. Kai gimė, pažiūrėjome į kalendorių kokie vardai buvo ta diena ir išsironkome:)

    VilijaPovilioniene

  9. 2

    Musu mergytes vardas Kamile. o istorija tokia: is dvieju vardu Gabijos ir Kamiles vyras istrauke Gabija, bet antra diena nuvaziaves pas gimines pranese, kad Kamile bus vardu mazoji, tai ir palikome toki varda. Dabar ziuriu, kad jai Gabija visai netiktu.
    Sakoma, kad gimes vaikutis atsinesa savo varda :)

    Lokagi

  10. 2