• 19ats.

    Laukiamas berniukas gimusi mergaite? :)

    Ar yra kuriai taip buve kad daktarai sako va jum 100 procentu gims berniukas o istikruju gime mergaite? arba atvirksciai ?:) Kokios mintis sukosi ka pagalvojote ta akimirka?:))

    JusteeeKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Mūsų atveju,kaip ir tikėjausi,prognozavo mergytę:)Pasitvirtino visu 100%:))Mano nuojauta taip pat neapgavo:))

    vitalijus

  2. 2

    na as dabar laukiuosi..pries nestuma visada svajodavau apie mergaite ,kai pastojau jokio skirtumo ar berniukas ar mergaite...na ,bet man sake ,kad berniukas tai tirsiog jau susitaikiau su tuo,kad turesiu berniuka ir labai jo noriu,,jei gimtu mergaite neysivaizduoju kaip reaguociau,bet aisku,kad myleciau ne maziau:D

    Rima1

  3. 2

    garantavo 100% kad bus mergyte,labai dziaugiames su vyru nes turim berniuka,iki paskutines minutes daktarai buvo tikri kad gims mergyte bet va tai tau kai pagimdziau daktaras net akis ispute ir garsiai pasake "cia juk berniukas"

    Anonimas

  4. 2

    man suklydo, sake mergyte dar tris kartu klausiau ir uzgarantavo 90 procentu. o kai pamaciau leliuka pirma mintis buvo koks nemergaitiskas veidukas. ir tada gydytoja sako mama keisk varda cia berniukas. buvau labai laiminga, nes visa laika jauciau kad pilve nesioju berniuka, net drabuzelius ciupinejau melynus tik pirkau sviesius nes galvojau kad bus mergyte. pagalvojau kaip dabar visiems pasakyti ir kaip reikes parsivesti is ligonines nes drabuziukai tai ruzavi:) bet mano vyras nupirko naujus ir parsivezem o daugiau visa kraiteli turejom neutralu.

    wiktoriuke

  5. 2

    Aš šiuo metu laukiuosi.Daktarė sakė, kad berniukas.Kažkaip kai dar nežinojau kas bus, visada akys krypdavo prie berniukiškų drabužėlių...Ir dabar turiu viską berniukui susipirkus..Bet jei netyčia būtų princesė, būčiau tokia pati laiminga, būtų malonus netikėtumas :)))

    Nojukas

  6. 2

    Laukem berniuko,gydytojai uzgarantavo 100 %,bet jei butu kitaip buve ,buciau ir apsidziaugusi

    ruta26

  7. 2

    nesutinku su anonimu, manau daugumos moteru svajone yra susilaukti sveiko, grazaus vaikucio :) pries apstojant svajojau apie mergyte, taciau kai pastojau man jau buvo nebesvarbu lytis, o kai gime sunus tapau pati laimingiausia, tokia pat laiminga buciau ir jei tureciau dukra, tad manau mazai ka sako lytis :))

    Adri

  8. 1

    mums gime, kas buvo planuota

    Auksare

  9. 1

    su pirmuoju nestumu net nesukau galvos kas bus,galvodavau kad tik viskas butu gerai:) o su antruoju smalsiau nes kai zinai kad turi mergyte norisi porytes:)

    gintarevilte

  10. 1

    Mums sakė, kad berniukas, ir gimė berniukas

    Jorkaile