• 26ats.

    Ar kada dovana jus izeide ar tai parodete tam asmeniui kuris dovanojo?

    Buvau pakviesta krikstynu torto valgyt (as krikstynose nedalivavau tik kaip sakoma likuciu paragaut), neturejau nieko namie tad greitai nupirkau visokiu misinuku (nes pradeda primaitinet) ir sauskelniu pakuote. Mama isizeide, kad as pagalvojau kad jinai negali savo vaiko pamaitint ar sikniuku pasirupint. Na pampersai tikrai nebuvo gera ideja lyg tualetini popieriu dovanociau, su tuo ir as pagalvojus sutinku, bet misiniai tai lyg saldainis, kurio negaliu nest 2men kudikiui, tad nesu misinius.. ar kada jus dovana izeide?

    vejuneKrikštynosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    na jo .. tikrai tie pampersai buvo nevykes pasirinkimas- kaip higieniniu paketu pakuote... pasimokiau..
    aplamai as dovanas isrenku "normalias" ten lankytuvem, kudikio kraiteles sventem, bet cia buvo situacija kada per karscius tingejau su vaikais i centra vaziuot, tad nulekiau i kaimynine vaistine ir supirkau kas po ranka pakliuvo..

    vejune

  2. 2

    nzn kodel reikejo ysizeist puiki dovana, na bet visokiu zmoniu gi buna

    vestina

  3. 2

    man asmeniskai tavo dovana butu labai patikusi, nes as is tu zmoniu kurie megsta praktiskas dovanas

    ginnta

  4. 2

    Niekad neparodau, o ir tokiu dovanu nedaug buvo

    Dziungarija

  5. 2

    Nežinia ko ji tikėjosi,gal kokių prabangių dovanų:-)...nemanau kad reikėtų čia kažko įsižeist,krikštynose nebuvai.O dovanos tai manau tikrai neblogos..
    Aš kai mažesnė buvau,kai mokykloje dovanomis keisdavausi,tai yra tekę nesidžiaugti dovana.Ir kai padovanoja kažką nenormalaus,tai neįmanoma tuomet šypsotis:-),ir kai žinai kad visada persistengi ir kitam belenko neperki,o gauni kokių šiaudų statulą:-)

    aidaS

  6. 2

    as prisimenu labai apsidziaugiau kai gavome dovanu sauskelniu,leliukui nemazai ju reikia,net nepagalvojau kad isizeisti galima..neprisimenu kad buciau gavusi izeidzianciu dovanu,matyt nebuvo tokiu:)

    sandritute

  7. 2

    Gal kazkada ir buvo, kad dovana izeide, bet stengiuosi nepasitenkinimo niekada neparodyti... juk svarbiausia, kad zmogus atejes tave pagerbe, o ne tai ka padovanojo.

    ErikaP

  8. 2

    Na keista ta mama kad isizeide, juk cia praktiska dovanele, as tai dziaukciaus jei kas aplankytu mane ir dar atnestu belenkokiu dovaneliu.

    Erika

  9. 2

    nemanau,kad nupirkai bloga dovana..ir tuo labiau pakviete kaip sakant "ant likuciu"is vis galejai tik atvirute nunest:D
    man svarbiau,kad prisimena vaika,o ne dovaneles dydis arba kaina.Nesu niekada isizeidusi gavusi dovaneles..

    Fantazija

  10. 2

    Tu ne pačiose krikštynose dalyvavai, o kaip pati sakai ant likučių atėjai, nesuprantu mamytės, kuri įsižeidė dėl pampersų, juk čia praktiška dovana, na maistelio aš gal nepirkčiau, nes nežinau, kokie vaikui tinka. Aišku jeigu būtum dalyvavusi krikštynose, tai pampersai nebūtų tikę kaip dovana.

    iinnggaa