• 9ats.

    Sveikos, 4-ių dienų kūdikis turėjo šiandien temperatūros (37,8), nukrito nuėmus drabužėlių, gal buvo per karšta, gal nuo užvakar tuberkuliozes skiepų. Dabar temperatūra normali, reikėtų išmaudyti mažiuką pirmąkart, tačiau kažkaip nedrąsu. Ar galima tokiu atveju mažių maudyti vonelėje? Gal bent galvytės tada nešlapint jei taip?

    AnonimasMaudynėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Kūdikiams taip būna, kad, jei per šiltai aprengiama, pakyla ir kūno temperatūra. Šiandien dar nemaudyk, pasek temp. jei daugiau nebebus, rytoj galėsite išmaudyti, tik kambariuose po to nelaikykite atidarytų langų, ir vaikiuką su plona kepuryte laikykite, jei galvyte plausite.

    iinnggaa

  2. 2

    neatkreipiau demesio, kad temperatura buvo siandien, tokiu atveju susilaikyciau iki rytdienos nuo maudyniu...

    Lukniukas

  3. 2

    nepergyvenk, manau viskas gerai, tokiu leliuku termoreguliacija dar nesusireguliavusi ir ji priklauso nuo aplinkos temperaturos...matyt per siltai buvote aprengusi, todel ir sukilo temp, bet tai nereiskia, kad vaikelis negaluoja...dabar ji normali, skiepai buvo uzvakar tai sakyciau galite siandien jau maudytis...

    Lukniukas

  4. 2

    Manau palaukite su maudimu,paziurekit kaip per nakty vaikui bus.

    Jolka123

  5. 2

    Mum ir taip yra buve,kad nurengus temp.nukrito,cia manau perkaito drabuziu "deka",o del maudymo nezinau gal pakentekite dar dienele.

    marinaaa

  6. 1

    kai pas mano lelyte buvo tokia temperatura tai daktare sake kad kudikiu normali temperatura tokia

    mamituke

  7. 1

    mums dar ligoninej gulint pirmas dienas,buvo temperatura pakilus,sesute patare tiek neprirenkti.tai kai ploniau pradejau renkti iskart temperatura susitvarke.o maudyti tikrai nepatarciau jai temperatura nesenei nukrito,geriau apiplauk rauksleles.

    viktorijaz

  8. 1

    kad butu ramiau nemaudyk, o apsluosk slapia servetele.

    Katia

  9. 1

    dar diena nemaudyciau jos

    sandi