• 10ats.

    Vestuvių muzikantai - ką rinkotės? Ar neteko nusivilti?

    Prieš pasirinkdami ar domėjotės jų repertuaru? Ar įtraukėte savo pageidaujamų dainų?

    LuluVestuvėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Muzikantu domėjausi prieš vestuves,beje jis toks žymus mūsų krašte,tad nesunku buvo išsirinkti:)Likau 100% patenkinta ir kaip muzikantu,ir kaip piršliu,nes atliko daug piršliui būdingų pareigų:))

    vitalijus

  2. 2

    samdemes muzikantus tik tuos kuriuos rekomendavo geri zmones, kuriais mes pasitikim kad neapgaus. Ir tikrai nenusivylem, jie sveciams ir mums labai patiko

    ginnta

  3. 2

    Nesidomėjom ir neįtraukėm savo dainų.
    Niekada nesirenku to ko nežinau,nemėgstu rizikuot.Mano tėvai buvo girdėję juos vienoje vestuvėje,sakė kad labai gerai,tad pasiprašėme juos.Neteko nusivilti,negeria,puikiai atlieka savo darbą,daug žaidimų dar ir jie praveda,dainuoja dainas tokias,kokios jos yra,o ne iškraipytos.

    aidaS

  4. 2

    issirinkau muzikantus, vienas su smuiku, kitas gitara o trecias tuo elektriniu "pianinu" grojo. Labai likau patenkinta. Nuvazevau pas juos paklausiau irasu, poto nete atsiliepimu pora radau ir uzsakem :) itraukiau tris savo dainas, ju repertuaras man ir taip tiko

    Adri

  5. 1

    O mes muzikantu nesirinkome :) Kadangi pati esu dainininke,o ir vestuvese ne karta yra teke dalyvauti,tai didziaja dali programos atliko kolegos,na ir pati nepatingejau sudainuoti keletos dainu sveciams ;)

    Amorsita

  6. 1

    Muzikantus mums pasiule sodybos seimininkai kurioje sventem vestuves, zinoma mes jiems paskambinom, susitikom, mus apipyle pazadais, kad ju dainu repertuaras nuo a ik z ir jaunimui ir senimui, ir labai pigiai uz dvi dienas paprase, tai mes negalvodami ir nusamdem juos, o suklydom juodai, kad taip iskart pasisamdem, dainos buvo visos sud....repertuaras labai mazas, kokios dainos neprasem, tokios jie negalejo sudainuot, vienu zodziu labai prasti buvo.

    vaida1983

  7. 1

    oi musu vestuvese buvo super muzikantatai.tada pries 9 m,dvi dienas grieze:)

    Anonimas

  8. 1

    atsirinkau atsirinkome atsitiktinai ir nenusivyleme

    vestina

  9. 0

    Sveikos, tos kurios dar neturite savo sventes vedejo, noriu palengvinti jums darba ir parekomenduoti puikius vedejus, del kuriu nepasigailesite. Paciai teko dalyvauti ju vedamose sventese ir likau labai patenkinta ne tik as bet ir sveciai. REKOMENDUOJU: Irmanta Vaiciuli arba Vytauta Barbsi. Abu jauni bei labai charizmatiski vedejai. Daugiau galite rasti: http://tryskaraliai.lt/team/

    Anonimas

  10. 0

    mes samdėm DJ`ų vestuvėms ir vedėją. labai šauniai Justinas Šimavičius su savo kompanija, aparatūra visas vestuves ir pravedė, ir atgrojo. išjudino visus. ėmėm jį, nes girdėjom atsiliepimų gerų iš giminių, dar internete pasiskaitėm :) likom labai patenkinti, nes turėjome originalias vestuves ne su užstalės eilinėm dainom, smagius, niekur nematytus žaidimus - svečiai irgi labai gyrė, nevedusios poros telefono klausė DJ`aus :)

    Anonimas